Podkłady

Bell HYPOAllergenic, Perfect Skin Liquid Make-up by Marcelina Hipoalergiczny płynny podkład udoskonalający

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

8Zosia8
    22 lutego 2023 o 13:41
    Super podkład niestety niedostępny
    Niestety ten świetny wg mnie podkład z jakiegoś powodu został wycofany. A był to najlepszy podkład który udało mi się kiedykolwiek kupić. Super konsystencja, łatwość rozprowadzania i naturalny efekt końcowy. Niestety NIE MA GO NIGDZIE już. Mimo że wszedł w 2019.
    Zalety:
    • Jak wyżej
    Wady:
    • Opakowanie powinno być bardziej szczelne bo trochę zaczął mi wysychać w butelce.
  • 23 marca 2022 o 14:52
    Dołącza do grona ulubieńców - daje piękne satynowe wykończenie
    Bardzo trudno ocenić mi, czy jest to podkład nawilżający czy matujący, bliżej mu do matu, ale na skórze daje takie satynowe, jedwabiste wykończenie. Nie polecałabym go cerom suchym i osobom borykającym się z suchymi skórkami, gdyż może je podkreślać. Jednak na mojej mieszanej skórze sprawdził się idealnie. Po pierwsze - bezproblemowa aplikacja! Już niewielka ilość wystarczy by przykryć wszystko, co niechciane, gdyż podkład ma mocne krycie. Zawsze dokładnie rozprowadzam go na skórze najpierw dłonią, a później poprawiam gąbeczką. Podczas nakładania podkład rozprowadza się równomiernie, nie tworzy plam, dziur, nie powoduje efektu maski - nałożony oczywiście w racjonalnych ilościach. Zawiera w swoim składzie jakby drobinki pudru, które są niestety nieco bardziej wyczuwalne na skórze, jest to podkład cięższy. Bardzo podoba mi się efekt jaki daje na skórze - satynowe wykończenie, efekt nieskazitelnej, jedwabistej cery. Podkład wyświeca się w strefie T po około 4 godzinach od nałożenia. W przypadku dobrego przypudrowania i utrwalenia trzyma się bez zarzutu przez cały dzień, nie migruje, nie wchodzi w załamania.
    Zalety:
    • bezproblemowa aplikacja
    • mocne krycie
    • satynowy efekt
    • wygląda nieskazitelnie na skórze
    • nie migruje, nie wchodzi w załamania
    • nie ściera się
    • w miarę trwały
    Wady:
    • ciężki - wyczuwalny na skórze
  • 23 marca 2022 o 14:42
    Daje piękne satynowe wykończenie i pięknie wygląda na skórze
    W tym niepozornie wyglądającym opakowaniu kryje się prawdziwa kosmetyczna perełka! Podkład ma satynową konsystencję, nie jest ani matowy, ani rozświetlający, ale po nałożeniu bardzo ładnie wygląda na skórze. Podkład bez problemu się nakłada - nie tworzy plam, dziur, można go nakładać samą dłonią i również wygląda na skórze nieskazitelnie. Podkład posiada dosyć mocne krycie i trzeba uważać z nakładana ilością, by nie stworzyć na cerze efektu szpachli. Już niewielka ilość wystarczy by przykryć niedoskonałości czy przebarwienia. Trzyma się bez zarzutu cały dzień, jednak w ciepłe dni warto zadbać o przypudrowanie, gdyż zaczyna się wyświecać po około 3 godzinach od nałożenia. Podkład jest praktycznie niewyczuwalny na skórze i komfortowy w noszeniu, nie wymaga poprawek w ciągu dnia.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • mocne krycie
    • satynowe wykończenie
    • efekt nieskazitelnej cery
    • wygląda pięknie na skórze
    • wydajny
    • komfortowy w noszeniu
    • nie wymaga poprawek w ciągu dnia
    eve833
    21 marca 2021 o 12:02
    Mieszane uczucia
    Kupiłam podkład Bell Perfect Skin zachęcona przez pozytywne opinie na Youtube. U mnie podkład nie sprawdził się tak perfekcyjnie. Jestem posiadaczką cery suchej. Ten podkład nie wygląda naturalnie po nałożeniu, dopiero po jakimś czasie wygląda lepiej, ładnie. Wyrównuje koloryt i wygładza cerę. Dla cery suchej potrzebna jest baza nawilżająca lub bardzo dobre nawilżenie, bo inaczej podkreśla suche skórki, dodatkowo jest wyczuwalny na skórze. Ten podkład nie jest najgorszy, ale mam lepsze.
    • wygładzenie
    Wady:
    • podkreśla suche skórki
    • wyczuwalny na twarzy
    • wymaga bazy nawilżającej
  • 19 marca 2021 o 9:34
    Polecam!
    Podkład jest lekki, niewyczuwalny na skórze. Idealnie sobie radzi z zamaskowaniem moich przebarwień i naczyniek. Można zbudować nim krycie. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • Jakość w stosunku do ceny.
    • Duże krycie
    • Lekkość
    Wady:
    • lubi się wyświecać kilku godzinach, ale wystarczy lekko przypudrować