Bazy pod makijaż

NYX Professional Makeup Pore Filler Baza pod makijaż

NYX Professional Makeup Baza pod Makijaż Pore Filler 8ml
NYX Baza pod makijaż Pore Filler 20 ml
E-Glamour.pl
NYX Professional Makeup Professional Makeup Bazy pod makijaż PORE FILLER PRIMER 01 20 ml
NYX Professional Makeup Pore Filler

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 czerwca 2024 o 8:31
    Bardzo specyficzna
    Ta baza to taki produkt którą ktoś kocha lub nienawidzi. Ja jednak jestem pomiędzy. Zakupiłam kiedyś w jakimś zestawie więc trzeba było oczywiście ją wypróbować. Wizualnie bardzo prosto i klasycznie, jasne opakowania z czarnymi nadrukami. Konsystencja.. no właśnie i tutaj zaczynają się schody, bardzo specyficzna po prostu dziwna. W jakimś delikatnie pomarańczowym odcieniu, gęsta,ale muszę przyznać ,że dobrze się rozprowadza, na plus również że spełnia swoje działanie i wygładza pory, jednak wysusza mocno skórę i osobiście mi nie przedłużyła trwałości makijażu, ani nie dodała mu jakiegoś ładniejszego wyglądu wręcz przeciwnie po paru godzinach makijaż wyglądał tragicznie. Mam mieszane uczucia co do niej. Ale nie kupię ponownie.
  • 12 stycznia 2022 o 18:09
    Omijać szerokim łukiem
    Nie wiem naprawdę czy mam pecha, specyficzne oczekiwania czy jak ale żaden z produktów NYX nie przypadł mi do gustu. Najgorsze wspomnienia mam jednak z ta bazą która nie zrobiła nic poza spotęgowaniem mojej niechęci do firmy. Po pierwsze : ma tragiczną konsystencję, wychodzi z tubki pod postacią małych zbitych bobków, które dosłownie rozsypują się po łazience . Ja nie lubię zbierać kosmetyków z podłogi a później nakładać na twarz :( Jeśli już jakimś cudem uda się ją nałożyć na rękę a później na twarz mamy z kolei z bardzo tępą konsystencją, kora w ogóle nie współpracuje, zbiera się w porach i generalnie nie da się jej rozsmarować równomiernie. Działanie wydłużające trwałość makijażu jest żadne, równie dobrze można w ogóle jej nie używać i zaoszczędzić sobie nerwów. Omijajcie z daleka
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • konsystencja, brak wygładzenia , beznadziejny efekt na twarzy
  • 28 listopada 2021 o 17:18
    Coś okropnego
    Ta baza nie daje żadnego efektu wygładzenia i tak jak lubie rzeczy z NYX ta ta baza nie jest zadowalająca. Pomijając to, bo można by ją zużyć i zapomnieć, ta konsystencja bazy.. Kiedy wyciskam opakowanie, wychodzą kuleczki i ciężko ją nałożyć. Jest typowa silikonowa i trzeba uważać bo może podkład się na niej ślizgać.
  • 2 lipca 2021 o 10:18
    Chyba nie dla mnie
    Za każdym razem po zakupie jakiejś bazy pod makijaż uświadamiam sobie, że jednak nie widzę sensu w bazach. Eh... Pore filler jest typową silikonową bazą, która (w teorii) powinna wypełniać pory. Ale no nie ma cudów. Nie widzę spektakularnej różnicy. Skóra może wydaje się być gładsza, jednak nie ma żadnej różnicy wizualnej w wyglądzie porów po nałożeniu podkładu. Do tego trzeba uważać z tą bazą, bo niestety nie każdy podkład się z nią lubi i niektóre po prostu ślizgają się po skórze, tracąc mocno na trwałości
    xgabvr
    7 grudnia 2020 o 18:23
    Nie polecam
    Do zakupu skusiło mnie małe poręczne opakowanie. I to w zasadzie na tyle z zalet. Produkt owszem może i wygładzi pory ale przy okazji je zapcha a podkład po nim smuży jak cholera. Robią się plamy. Produkt nie chce się przykleić do miejsc na których była baza. Testowałam w różnych wariantach oraz dawałam koleżankom ale efekt niestety identyczny