Kremy z filtrem do twarzy

Oriflame Sun Zone, UV Protector Face and Exposed Areas SPF 50 High Krem ochronny do twarzy i ciała

• 17 lipca 2024 o 8:47
    Ochrona twarzy
    Oriflame Sun Zone UV Protector Face and Exposed Areas SPF 50 High to krem ochronny do twarzy i ciała, który zapewnia skórze skuteczną ochronę przed szkodliwym promieniowaniem UV. Produkt ten doskonale sprawdzi się podczas wakacyjnych podróży, wizyt na plaży czy spacerów w słoneczne dni. Jedną z największych zalet tego kremu jest fakt, że posiada wysoki filtr SPF 50, co gwarantuje skuteczną ochronę przed promieniowaniem UVA i UVB. Dzięki temu możemy cieszyć się słońcem bez obaw o poparzenia słoneczne czy przedwczesne starzenie się skóry. Krem ma lekką konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze. Dodatkowo, produkt jest wodoodporny, co sprawia, że świetnie sprawdzi się również podczas kąpieli w morzu czy basenie. Ogólnie rzecz biorąc, Oriflame Sun Zone UV Protector Face and Exposed Areas SPF 50 High to doskonały produkt do codziennej ochrony skóry przed promieniowaniem UV. Polecam go wszystkim, którzy cenią sobie wysoką jakość i skuteczną ochronę przed szkodliwym słońcem.
    domi_p
    6 sierpnia 2013 o 11:44
    Ulubiony filtr.
    Dodałam produkt do listy KWC to i czuję się zobowiązana do oceny, szczególnie że to na prawdę fantastyczny kosmetyk :) Dużo ostatnio mówi się o konieczności używania filtrów, za równo do całego ciała, jak i twarzy. I o ile w tym pierwszym przypadku nigdy nie miałam z tym problemu, tak nakładanie tłustego, bielącego kremu na twarz, pod makijaż nie wydawało mi się zbyt komfortową opcją. Ale zawsze staram się być na bieżąco z wszystkimi urodowymi nowineczkami, więc grzechem byłoby, gdybym chociaż tej techniki nie wypróbowała. Do kosmetyków katalogowych podchodzę zawsze z dystansem, moim zdaniem nie wszystkie są dobrej jakości i do tego często mają kosmiczne ceny. Jednak chciałam kupić jakiś filtr na próbę, tak żeby przekonać się do używania tego typu kosmetyków, na początek. No i przepadłam. Z produktu zastępczego stał się produktem must have w mojej kosmetyczce i podejrzewam, że będę używała go przez cały rok. Przede wszystkim: - dobrze chroni (choć wiadomo- przeciwdziałanie promieniom UVA będę szczegółowo mogła ocenić po kilku latach), jednocześnie można się przy nim lekko opalić (nie działa jak bloker, co nie dla wszystkich może być oczywiste) - na prawdę całkiem nieźle nawilża moją cerę; wcześniej myślałam, że będę zmuszona nakładać pod niego jakiś krem nawilżający, teraz nakładam go solo i jest okej, - nie zapycha porów, ani nie powoduje powstawania niedoskonałości, czego najbardziej się obawiałam, - pomimo, że jest dosyć tłusty, spokojnie można nakładać na niego makijaż, jeżeli mamy taką potrzebę (dlatego używam go codziennie, również biegając po mieście) - cena jest całkiem korzystna (w porównaniu z wieloma filtrami aptecznymi) Miałam ostatnio okazję używać kilka specyfików tego typu z apteki i muszę stwierdzić, że ten sprawdza się u mnie równie dobrze i co ważne- pozytywnie wpływa na stan skóry. Ja używam go również na dekolt i szyję. Wiadomo, że to produkt, który jest tłusty i nieco bieli, ale ten \'efekt\' szybko znika, a po za tym mi wcale nie przeszkadza ;) Ogólnie produkt jest bardzo dobry, zaopatrzyłam się już w kolejne opakowanie i serdecznie polecam, przynajmniej na początek przygody z filtrami. Używam tego produktu od: Trzech miesięcy. Ilość zużytych opakowań: Jedno.