Kremy z filtrem do twarzy

Eau Thermale Avène Bardzo wysoka ochrona Krem SPF 50+

Avène Sun Bardzo Wysoka Ochrona Przeciwsłoneczna Krem bez zapachu SPF50+ 50 ml
Avène

• 23 marca 2025 o 20:46
    Chroni i nawilża skórę
    Ochrona przeciwsłoneczna jest dla mnie bardzo ważna, gdyż moja skóra ma skłonność do powstawania przebarwień. Jest sucha i wrażliwa. Widoczne są na niej drobne zmarszczki. Krem do twarzy stosuję przed nałożeniem podkładu. Sprawdza się pod nim znakomicie. Ten krem zapewnia mojej skórze optymalne nawilżenie, zmiękcza i wygładza. Ma przyjemną lekką, szybko wchłaniającą się formułę. Nie pozostawia na skórze białego filmu ani lepkiej warstwy. Jest bardzo wydajny. Opakowanie umożliwia wygodne wydobycie odpowiedniej ilości produktu.
  • 21 grudnia 2024 o 22:04
    Chroni i nawilża
    Kremu używam zawsze w porach jesienno-zimowych. Moja skóra jest tłusta, szczególnie w strefie T. Krem wygląda na niej bardzo dobrze, zauważyłam różnicę. Doskonale nawilża i odżywia skórę. Krem dobrze się sprawdza pod makijażem, nie zapycha porów, jest bardzo delikatny. Lubię jego konsystencję, szybko się wchłania. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam każdemu.
  • 16 czerwca 2024 o 15:01
    Nie pozostawia białego filmu. Szybko się wchłania.
    Moja skóra ma skłonność do przesuszania, podrażnień oraz poparzeń posłonecznych. Dlatego też przez cały rok niezależnie od pory roku nakładam na twarz krem z wysoką ochroną 50 SPF. Szukałam kremu z filtrem o działaniu nawilżającym. Ten dba o nawilżenie skóry i zapewnia mojej skórze ochronę przed szkodliwym działaniem promieni UVA i UVB. Zachęca mnie wygodne poręczne opakowanie,dzięki czemu zawsze mogę mieć go pod ręką. Krem ma treściwą formułę. Jest ona koloru pomarańczy. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając na skórze białego filmu.
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 kwietnia 2024 o 8:24
    Wodoodporna, nawilżająca formuła
    Codziennie korzystam z ochrony przeciwsłonecznej, gdyż moja skóra ma skłonność do powstawania przebarwień. Jest poza tym bardzo sucha. Ten krem SPF doskonale chroni przed promieniowaniem UV. Do tego nawilża moją suchą skórę. Ma gęstą, treściwą konsystencję, która dobrze rozprowadza się na skórze. Szybko się wchłania i nie pozostawia białego filmu na skórze,cgoc pomarańczowy kolor na początku mnie trochę przeraził. Bałam się, że pozostawi ciepły odcień na skórze. Na szczęście tak się nie stało.
    Drogeria Super-Pharm
    Ampert
    20 grudnia 2023 o 9:28
    Nie piecze w oczy
    Świetny, nie piecze w oczy, nie roluje się ale trzeba odpowiednio nakładać nie od razu dwa palce tylko po jednym i wmasowywać. Jedyny minus to podkład nie przykleja się do niego i niestety przez to mogą być dziury, ale tak to naprawdę polecam