Kremy z filtrem do twarzy

Dermedic Sunbrella, Krem ochronny do twarzy skóra sucha i normalna SPF 50+

Apteka Polska APTE.PL
Biogened Sunbrella Ochronny krem do twarzy do skóry normalnej i suchej SPF50+ 50ml
notino.pl
Dermedic Sunbrella Krem do twarzy do skóry suchej i normalnej SPF50+ 50 ml

• 3 lipca 2024 o 20:04
    Dobra ochrona, jednak w upalne dni nie do cery tłustej.
    SPF 50+ Sunbrella używam już drugie lato z rzędu. Generalnie jestem zadowolona, jednak używam go ostatnio na co dzień. Moja skóra jest tłusta i nadmiernie wydziela sebum, więc w lato to już w ogóle jakaś zmora dla mnie i świecę się jak psu wiadomo co... Dlatego nie lubię dodatkowo nawilżać skóry, szczególnie przed makijażem, jednak ochrona, a szczególnie w lato jest koniecznością... Opisywany SPF sprawdził się całkiem nieźle jednak mimo wszystko pod koniec dnia spływał razem z moim sebum i podkładem... Kosmetyk zamknięty jest w typowe dla produktów przeciwsłonecznych opakowaniu. Białe tło na nim pomarańczowe napisy. Standard. Nie ma dodatkowych ozdobników i ilustracji, jest proste i czytelne. Mniejsza wersja idealna w podróż. Konsystencja jest kremowa, lekko tłustawa przez co też miałam obawy przed stosowaniem. Po wysmarowaniu skóry ta jest trochę lepka. Krem dobrze się rozprowadza, całkiem szybko wchłania i nie pozostawia smug. Jest dobry pod makijaż, ponieważ nie waży się z innymi produktami. Jestem zadowolona z niego, chociaż ostatnio w upalne dni używam jedynie na co dzień.
    Manta21
    27 maja 2024 o 7:40
    Nasz rodzinny ulubieniec
    Przyznam się szczerze, że spf-ami zaczęłam się interesować kiedy nasz noworodek miał zaliczyć swoje pierwsze lato. Z racji, że był alergikiem dziewczyny na forum poleciły Dermedic Sunbrella. Kupiłam, cała seria jest naszym numerem 1 w trakcie wakacji. Krem do twarzy jest bardzo bogaty, spełnia swoją rolę w ochronie przed niekorzystnym wpływem promieni UV. Krem jest wodoodporny więc też trzeba pamiętać o jego dokładnym zmyciu żeby na naszej twarzy nie pojawili się nieprzyjaciele
  • 15 kwietnia 2024 o 21:36
    idealny krem spf do codziennej pielęgnacji
    Jeden z moich ulubieńców jeśli chodzi o kremy SPF. Produkt ten, przy odpowiedniej ilości, nie bieli i stanowi u mnie bazę pod makijaż. Ma przyjemny, lekki zapach. Zostawia on świetlistą skórę, co nie każdemu może podpasować jako efekt przy makijażu, jednak na co dzień, bez makijażu, daje efekt świetlistej i nawilżonej skóry. Musimy jednak ostrożnie go nakładać, ponieważ jeśli nałożymy za dużą warstwę, to istnieje ryzyko rolowania podkładu. Jako osoba z cerą trądzikową lubię wracać do tego produktu.
    Iwona_C
    24 lipca 2023 o 19:53
    Odpowiednio zabezpiecza i chroni skórę przed wływem niekorzystnego promieniowania słonecznego.
    Kremy z SPF 50 towarzyszą mi codziennie od wielu lat, mam swoją jedną ulubioną markę ale też chętnie sięgam i testuję produkty innych firm. Opakowanie kremu to elastyczne biała tubka z zamykaniem klik i z możliwością postawienia na zakrętce. Grafika jest przyjemna dla oka z wyszczególnionym na pomarańczowo filtrem oraz dodatkami w postaci logo producenta, nazwy produktu i niewielkiego opisu dotyczącego składu i stosowania. Pojemność standardowa 50 ml. Konsystencja jest gęsta, kremowa w białym kolorze o nie wyczuwalnym zapachu. Skład długi i jak to przy kremach ochronnych niezbyt idealny. Zawiera kompleks filtrów UVA i UVB, glicerynę, olej kokosowy, ekstrakt z miechunki, ekstrakt z alg, cynk, magnez, wapń, alantoina, plus substancje zapachowe i konserwujące. Krem łatwo rozprowadza się na skórze, szybko wchłania, nie bieli jej i nie pozostawia tłustego filmu. Co najważniejsze sprawdza się pod makijaż, nie ma wpływu na jego trwałość i nie koliduje z innymi kosmetykami. Po aplikacji pozostawia skórę wygładzoną, zmiękczoną z delikatnym ładnym połyskiem. Nie przesusza cery, nie zapycha jej i nie podrażnia. Co do ochrony przeciwsłonecznej to tutaj sprawdza się bardzo dobrze podczas całego czasu jego stosowania na mojej twarzy nie pojawiły się żadne nowe przebarwienia ani podrażnienia. Krem jest wodoodporny nie straszny mu pot, deszcz czy kąpiel w basenie. Wydajność jest bardzo dobra , cena w granicach 30 zł za kosmetyk z odpowiednią ochroną jest atrakcyjna. Podsumowując krem ochronny do twarzy SPF 50+ od Dermedic to dobra propozycja nie tylko na lato, która da nam odpowiednie zabezpieczenie skóry i zapobiegnie przebarwieniom i podrażnieniom spowodowanym prze promieniowanie słoneczne. U mnie się sprawdził. Zakupi e ponownie.
    Zalety:
    • treściwa kremowa konsystencja
    • bezzapachowa i wodoodporna formuła
    • łatwo si e rozprowadza, nie bieli, i nie tłuści skóry
    • sprawdza się pod makijaż
    • dobrze współpracuje z innymi kosmetykami
    • nie przesusza , nie podrażnia i nie zapycha cery
    • wysoki filtr Spf 50
    • dobrze zabezpiecza przed niekorzystnym promieniowaniem
    • duża wydajność
    • wygodna w użyciu tubka z zamykaniem klik
    • atrakcyjna cena
    Erniss
    13 lipca 2023 o 8:46
    Dobry
    Krem delikatnie pachnie, ładnie się rozprowadza na skórze i nawilża ją. Nie ma typowego efektu bielenia, jak przy wielu innych kremach z filtrem. Ten krem zachowuje się prawie jak balsam, a dłonie po posmarowaniu nie wymagają natychmiastowego umycia. Zdecydowanie kupię kolejne opakowanie.