Wody perfumowane damskie

Joop! Muse EDP

• 22 czerwca 2010 o 18:27
    Mydło, lilie, mydło
    Niestety duże rozczarowanie. Kiedyś zapach ten uwielbiałam, wróciłam ostatnio do niego po kilku, a nawet kilkunastu latach i po prostu to już nie to. Zupełnie zmienił się mój gust zapachowy i Muse mnie w tej chwili wręcz drażni. Głównie czuć lilię i zapach takiego "tłustego", nawilżającego mydła, a do tego lekki szampan. Niestety nie dla mnie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100 ml
    yuna28
    4 kwietnia 2010 o 20:53
    Dusząca lilia..
    Niestety jak dla mnie za bardzo kwiatowy i duszący. Lilia tak mocno przebija się przez inne składniki, że jest to w pewnym momencie nie do zniesienia. Jest bardzo trwały i mocny-dla wielbicielek zapachów kwiatowych w sam raz!! Dostałam go pod choinkę 2009r. od chłopaka, któremu ten zapach akurat bardzo się podoba, tak więc psikam się nim od czasu do czasu,żeby nie robić mu przykrości, gdyż perfumy były drogie, ale sama dla siebie nigdy bym ich nie kupiła. Moim zdaniem jest to zapach dla starych babci :/ Jedynie buteleczka jest super i dostała 4gwiazdki,ale sam zapach tylko 2. Używam tego produktu od:grudnia 2009 Ilość zużytych opakowań:pół butelki 100ml
    loksa
    18 czerwca 2008 o 17:54
    :-) :-)
    lubie ten zapach, moja kolezanka go miala i czesto sie nim psikalam, chcialam go sobie kupic ale ciezko go dostac jesli chodzi o wroclaw, w seporze go nie ma,a w dauglasie byl dezodorant... a z tego co wiem to te pefrumy do najtanszych nie naleza. ok 180-200 zl kosztuja . pamietam ze byly trwale. jak je znajde w jakies promocji jesli w ogole to moze kupie :) :P Używam tego produktu od: od kolezanki Ilość zużytych opakowań: zero
  • 1 września 2007 o 16:58
    przeciętny
    Hmm napaliłam sie na ten zapach po pozn aiu 2 pieknych zapachów Joop a mianowicie Jette i Jette by Night. Niestety Muse nie ma z nimi nic wspólnego. Jest zapachem raczej kwiatowym i ogólnie mało ciekawym. Na początku jest niezbyt przyjemny jednak z czasem staje sie coraz delikatniejszy-kwiatki zdecydowanie łagodnieją;) Chociaz w sumie pozostaje takie niewiadomoco:P Pachnie to dosc przyejmne ale bardzo słabo. Nie tak sobie ten zapach wyobrażałam Trwąłość średnia. Flakon ładny Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próbka
    numadic
    5 czerwca 2007 o 17:52
    Kocham go !
    Dostałam ten piękny zapach od mojej przyjaciółki (jest na niego uczulona). Dla mnie jest wspaniały ! od razu spodobał mi się zapach. Mój brat mówi że pachnie jak amerykański (cokolwiek to znaczy) ;-) Ode mnie absolutnie 5 gwiazdek. Wystarczy psiknać się 3 razy i pachniesz cały dzień. Polecam ! Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie