Spraye do włosów

Kallos KJMN, Flat Iron Spray Ochronny spray do prostowania włosów

KALLOS Flat Iron Spray do prostowanie KJMN 200ml
E-Glamour.pl
Kallos Cosmetics KJMN Flat Iron Spray stylizacja włosów na gorąco 200 ml dla kobiet

• 11 maja 2023 o 22:23
    Może być
    Biała butelka z atomizerem. Kosmetyk ma bardzo sztuczny i nieprzyjemny zapach. Włosy prostuję raz w tygodniu i przed użyciem prostownicy używam tego spray'u, ale także przed suszeniem. Wiadomo, że ciężko sprawdzić czy chroni włosy przed temperaturą, ale faktem jest, że nie pogarsza ich faktycznego stanu. Lepsze to niż nic. Nie obciąża i nie przetłuszcza włosów. Jest bardzo wydajny, a aplikacja jest szybka. Może być.
  • 6 marca 2020 o 11:39
    Nie kupię ponownie..
    Spray kupiłam w drogerii internetowej ze względu na dobre opinie w sklepie. Używam go do prostowania włosów, jednak nie spełnia swoich zadań. Spray lepi się do prostownicy i pozostaje na płytkach. Moje włosy nie znoszą go za dobrze, końcówki włosów strasznie się po rozdwajały..
    Zalety:
    Wady:
    • nie chroni włosów przed wysoką temperaturą
    • lepi się
    • pozostaje na prostownicy
  • 17 stycznia 2019 o 15:46
    Trudno ocenić
    Kupiłam że względu na to że prostuje i za każdym razem gdy umyję to też suszę włosy zużyłam całe opakowanie ale czy widzę jakąś różnicę to ciężko powiedzieć włosy niszczyć się nadal niszczą ale to było wiadome że spray za kilka złotych cudów nie zdziala. Na opakowaniu pisze że zapewnia odpowiednie nawilżenie oraz połysk nic takiego nie zauważyłam a jeśli chodzi o połysk to moje włosy naturalnie się bardzo dobrze błyszczą a po prostownicy jeszcze bardziej.
  • 21 lipca 2018 o 19:01
    Zdecydowanie nie dla suchych włosów
    Moje włosy są kręcone i przez to bardzo suche. Uwielbiam mieć czasem, a nawet bardzo często proste włosy. Myślałam, że ten produkt umożliwi mi to, a jednak niestety nie. Przy używaniu tego sprayu włosy stają się jeszcze bardziej suche niż zwykle. Zapach jest sztuczny i przytłaczający.
    Zalety:
    Wady:
    • przesusza włosy
    95DS95
    19 września 2017 o 21:25
    Słaby
    Nie dla moich włosów. Prostuję niemalże codziennie, ale po tym sprayu nie widzę ani ochrony, ani nawilżenia, ani połysku. Sprawił, że włosy były oklapnięte, szorstkie, sklejone i strasznie suche. Może jest dobry do używania, gdy prostuje się włosy raz na jakiś czas - za taką cenę można spróbować. Zapach denerwujący, sztuczny, pozostaje na włosach na parę godzin. Próbowałam z nim współpracować pare dobrych razy ale niestety skutki były takie same. Jednak w przeciwieństwie do 2 innych sprayów Kallosa jest płynny do samego końca(wspominałam o kremowej konsystencji w dwóch produktach).
    Zalety:

Zobacz także inne Spraye do włosów