Pomadki i szminki

Avon Ultra Colour Lip Crayon Szminka w kredce

• 16 kwietnia 2021 o 13:58
    Bubel
    O ile kolor jest dosyć ładny, o tyle na ustach wygląda już nieco inaczej. A co najważniejsze - bardzo szybko się zmywa. Pomalujemy usta, zjemy coś, a nawet nie - wystarczy, że delikatnie przetrzemy czymś usta i już szminki nie ma! Do tego podkreśla suche skórki. Nie, nie i jeszcze raz nie. Zdecydowanie nie polecam i radzę kupić coś lepszego.
    piot001
    2 sierpnia 2020 o 22:49
    Łamię się ta kredka.
    Bardzo nie lubiłam tej szminki. Kolor jak dla lalki barbie. Nie ładny różowy, jakiś taki nie na wyjścia i żadne okazje. Sucha i nie przyjemnie się jej używało, bo drapała w usta. Gdy ścisnęłam usta bardzo ją czułam i było to nie komfortowe. Usta były po niej suche. Wysuszała je. Bardzo łatwo było o to by podczas nakładania ona się złamała nawet gdy tylko troszke byla wysunieta.
  • 23 lipca 2020 o 15:08
    Sucha jak wiór.
    Bardzo sucha. Ciężko ją nałożyć na usta. Sucha, ale przy tym nie jest matowa. Nie nazwała bym ją szminka a raczej bardzo suchą i twardą konturówką do ust. Kupiłam bo kolor wydawał się ładny a samo opakowanie praktyczne i szybkie w użyciu. Każdy lubi ułatwiać sobie życie, prawda? Niestety oprócz opakowania i ładnego koloru reszta to bubel. Ciężko nałożyć ją na usta, bo formuła jest tak sucha i kredowa. Łatwo ją złamać. Roluję się na ustach i wręcz sama z nich odpada. Na ustach pozostawia uczucie mocno spierzchniętych ust. Widać prześwity i nie ma takiej opcji, by ładnie ten produkt nałożyć. Szybko się ściera od środka ust - nawet jeść nie trzeba. Nie polecam jej nikomu.
  • 2 września 2018 o 16:40
    Ohyda
    Liczyłam, że ta kredka jest chociaż odrobinę podobna do pomadki w kredce od Golden Rose, ale zdrowo się przejechałam. Nie dokończyłam jej, wyrzuciłam, bo nie dałabym rady dokończyć.
    Zalety:
    • Brak.
    Wady:
    • Konsystencja, taka dziwna, trochę jak konturówka, ale zbyt sucha.
    • Gromadzi się w kącikach, ale nie tylko. Skupia się w jednym miejscu i tworzy takie grudy, paskudztwo.
    • Kolory w katalogu wyglądają ładnie, ale kupiłam z mamą dwie sztuki i kolory już tak ciekawie nie wyglądały.
    • Okropnie twarda.
    • Nieprzyjemny zapach.
    • Przesusza i to mocno.
    emi505
    23 lutego 2017 o 19:36
    Niezbyt
    Bardzo sucha. Zbiera się na ustach w grudki. Ciężko powiedzieć o niej coś pozytywnego. Nawet kolory nie są jakieś fajne. Do tego dość droga. Szkoda pieniędzy.