WIZAŻ logo
Kremy i maski do rąk

Ziaja Krem do rąk z proteinami kaszmiru i masłem shea

68 hitów!

E-Glamour.pl
Ziaja Cashmere krem do rąk 100 ml dla kobiet

• 5 / 5
    13 lutego 2026 o 11:19
    Przyjemny, lekki krem do rąk
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Krem ten kupiłam spontanicznie w markecie, ponieważ moje dłonie potrzebuje ciagłego nawilżenia (w skrócie kremów do rąk nigdy za mało), ale okazał się bardzo dobrym produktem! Kosztował ok. 5 zł, więc naprawdę tanio. Lekka i szybko wchłaniająca się konsystencja, co jest dla mnie ważne, szczególnie w ciągu dnia gdy nie mam czasu czekać na wchłonięcie się produktu. Bardzooo przyjemny zapach, delikatny, ale utrzymujący się. Skóra jest mięciutka i otulona, co szczególnie sprawdza się w okresie zimowym. Masło shea przyjemnie łagodzi i nawilża. Poleciłabym go komuś, kto szuka lekkiego, wygładzającego kremu do rąk w dobrej cenie.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • świetna cena
  • 19 stycznia 2026 o 9:14
    Natychmiastowy ratunek dla suchych i pękających dłoni
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Zima jest dla mnie bardzo wymagającą porą roku, jeśli chodzi o pielęgnację ciała. W szczególności dłonie są wysuszone do takiego stopnia, że skóra na nich pęka i robią mi się długo gojące rany. Używałam naprawdę mnóstwo maści i kremów ale dawały one lekką poprawę tylko na chwilę. W tym roku problem przyszedł ze zdwojoną siłą, ponieważ moja praca dodatkowo wpłynęła na stan skóry. Udałam się po pomoc do apteki. Pani farmaceutka przedstawiła mi kilka propozycji, a ceny wahały się od kilku do kilkudziecięciu złotych. Stwierdziłam, że wybiorę ten krem do rąk z Ziaji, ponieważ mam w domu kilka kremów z wyższej półki i nie robią one efektu wow więc nie będę kolejny raz przepłacać. Oczywiście krem zdał egzamin na 5+. Posmarowałam sobie dłonie 2 razy na noc. Na drugi dzień już zauważyłam poprawę. Skóra była bardziej miękka i nawilżona, nie odczuwałam ściągniecia. Po około tygodniu stosowania zauważyłam naprawdę sporą poprawę. Skóra wreszcie przestała pękać, pozbyłam się bólu i nieprzyjemnych odczuć. Krem zamknięty jest w ładnej tubce z nakrętką. Ma on bardzo lekką konsystencję, która szybko się wchłania. Zapach jest bardzo subtelny. Krem zmieści się do praktycznie każdej torebki więc można mieć go zawsze ze sobą. Polecam z czystym sercem.
    Zalety:
    • Można go kupić wszędzie za kilka złotych
    • Lekka konsystencja, która szybko się wchłania
    • Natychmiastowe nawilżenie i ulga dla bardzo suchej skóry dłoni
    • Subtelny zapach
  • 5 stycznia 2026 o 14:38
    Przyjemny i skuteczny
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Przyjemny i skuteczny krem do rąk o ładnym, subtelnym zapachu. Konsystencja kremowa, dosyć lekka, dzięki czemu kosmetyk ładnie się rozprowadza i szybko się wchłania. To dla mnie duży plus, ponieważ nie lubię, gdy kremy do rąk długo się wchłaniają. Po tym kremie, dłonie są od razu nawilżone, miękkie w dotyku. Krem zniwelował mi suche skórki wokół paznokci. Opakowanie to tradycyjna tubka do wyciskania produktu. Krem wydajny, nawet przy codziennym stosowaniu po kilku razy dziennie. Wystarczy niewielka ilość by dokładnie nawilżyć dłonie. Świetnie radzi sobie również z suchą skórą na łokciach.
  • 10 października 2025 o 8:56
    Dobrze nawilża, ale mało treściwy
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używałam chyba już wszystkich zapach kremu do rąk od Ziaji i każdy fajnie nawilża, szybko się wchłania i ładnie pachnie. Ten krem nie odstaje od innych droższych kremów do rąk innych marek. Mleczna i nie za gęsta konsystencja dobrze się wchłania i nie ma efektu tłustej skóry. Jedyny minus tych kremów, że nie radzą sobie z mocno przesuszoną skórą zwłaszcza zimą, czy po całodziennym sprzątaniu i wysuszeniu dłoni. Wtedy jednak muszę sięgnąć bo bardziej treściwy krem. Na co dzień jest super! Mam kilka kremów, które wrzuciłam do auta, torebki, czy plecaka do pracy.
    • Mleczna konsystencja - łatwo się rozprowadza
    • Szybko się wchłania
    • Nie pozostawia tłustej skóry
    Wady:
    • Mało treściwy dla bardziej wymagającej i suchej skóry
  • 10 marca 2025 o 11:48
    Kaszmir to „włókno królów”, a ten krem to król dla moich rąk
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem do rąk Ziaja z proteinami kaszmiru i masłem shea to w tej cenie, chyba najlepszy krem do rąk. Kupuję go w drogerii albo w sklepie Ziaji. Obecnie kończę jego drugie opakowanie, a w zapasie czeka już trzecie. Produkt ma fajną kremową konsystencję, dzięki czemu fajnie się rozprowadza i szybko się wchłania nie zostawiając tłustego filtru. Dzięki obecności protein kaszmiru i masła shea, skóra ponim naprawdę jest miękka i wygładzona. Efekt jest od razu, już po pierwszym użyciu. Zapach jest subtelny i delikatny. Nawet długo się utrzymuje. Opakowanie kremu to biała plastikowa, miękka tubka z odkręcanym białym korkiem. Dla mnie nie stanowi to problemu, chociaż inni na to narzekają. Najważniejsze, że ten sposób aplikowania jest dla mnie wygodny i higieniczny. Kolejnym jego plusem to cena, jest na każdą kieszeń. Jest wydajny i ma dobrą pojemność (100 ml). Ja nie posiadam mocno przesuszonych rąk, więc dla mnie jest idealny.
    Zalety:
    • Nawilża i sprawia, że dłonie są gładkie
    • Dostępność

szukaj