Cienie do powiek

Manhattan Eyemazing Effect Eyeshadow Zestaw cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 listopada 2020 o 17:36
    Dobra
    Jak na małą paletkę przystało opakowanie to plastikowy kwadrat od góry przeźroczysty, a z dołu czarny. Jest dosyć solidne i wydaje mi się, że wytrzymałe. W środku 4 satynowe cienie za około 27 zł. Cienie są delikatnie miękkie pod palcami. Mają satynowo błyszczące wykończenie. Nie posiadają zapachu. Mój numer to Fancy Nudes 60M. Znajdują się tu biało-jasno różowy cień, jasny fiolet, brązowe złoto oraz ciemny fiolet. Co prawda mamy tu tylko cienie błyszczące, ale postanowiłam zrobić cały makijaż tą paletką i powiem Wam, że to wcale nie wygląda tak źle jakby się mogło wydawać. Te cienie mają taką przypadłość (przynajmniej ten brązowo złoty), że nałożony w załamaniu wygląda jak matowy. Jest to trochę dziwne no, ale tak jest. Pigmentacja tych cieni jest dobra. Bardzo podoba mi się połączenie kolorystyczne cieni, które pięknie wygląda na powiece. Co prawda te dwa fiolety nałożone obok siebie wyglądają jak jeden, ale poza tym efekt mi się podoba. Cienie dobrze się blendują i nie sprawiają problemów w pracy. Można je budować. Poza tym się nie osypują i są dosyć trwałe. Po 8 godzinach noszenia jeszcze bym gdzieś wyszła w tym makijażu więc zbyt szybko nie znikają. Świetnie sprawdzi się do makijaży wieczorowych i dziennych, na przykład nakładając jeden cień na powiekę, a na załamanie bronzer i już możemy wyjść z domu. Paleta świetnie się sprawdzi w podróży ze względu na wielkość jak i solidność wykonania. Cena może nie jest zbyt atrakcyjna, gdyż za 30 zł możemy kupić paletki z większą ilością kolorów. Mi osobiście trochę przeszkadza brak chociaż jednego matu w palecie dlatego uważam, że nie jest to paleta samowystarczalna. W końcu ile można chodzić z całymi błyszczącymi powiekami. Moim zdaniem jest to dobra paleta cieni, która sprawdzi się jako dodatek do jakieś palety matowej. Sama nie jest zbyt wystarczalna. Nie zmienia to jednak faktu, że cienie przepięknie się prezentują na powiece.
  • 21 czerwca 2020 o 14:20
    Wieloletni ulubieniec
    Te cienie przez wiele lat były ze mną dzień w dzień, potrafiłam je dodać do każdego makijażu, ulubiony kolor Brownie Break. Ładnie się nakładają, rozcierają i łączą z innymi cieniami. Nie ma osypu, bez zarzutu utrzymują się cały dzień, małe opakowanie świetne w podróży, cienie wydajne. Można je jeszcze dorwać w sieci, polecam bo są bardzo dobrej jakości.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Jakoś
  • 3 listopada 2019 o 14:07
    Moje ulubione na wyjazdy
    Odcień cieni jakie posiadam to Rosy Wood 95C. Przepiękne kolory jasnego, brudnego różu, złotego odcienia beżu i dwa brązy: jasny i ciemny. Uwielbiam tę małą kompaktową paletkę, bo mieści się w niewielkiej kosmetyczce, kiedy nie mam ochoty brać na wyjazd dużej palety cieni. Kolory są tak dobrane, że można używać wyłącznie jasnych do rozświetlenia powieki, a także za pomocą wszystkich czterech zrobić spektakularne smoky eyes. Cienie są średnio trwałe. Jeśli makijaż zrobię rano bez bazy, na wieczór kolory są już nieco wyblakłe i nie tak intensywne. Jeśli potrzebuję dużej trwałości przez cały dzień- po prostu stosuję bazę pod cienie. Najciemniejszy brąz z paletki tak przypadł mi do gustu, że używam go do podkreśnienia brwi. Jego kolor jest idealnie dopasowany. Cienie są dość drogie jak na tę jakość (ja zapłaciłam ok. 30 zł) ale spełniają swoją funkcję i są bardzo trwałe- używam je około roku, przy stosowaniu 1-2 x w tygodniu. Nie wiem czy kupię kolejne, mam ochotę wypróbować coś innego:)
    Zalety:
    • mała, kompaktowa paletka idealna na wyjazdy
    • cienie ładnie rozświetlają
    • brązy idealne również do brwi
    • kolory pięknie ze sobą współgrają
    Wady:
    • średnia trwałość
    • wysoka cena
  • 29 maja 2019 o 18:05
    Mój ulubiony kompakt do smokey
    Cienie zakupiłam w słynnej rossmanowskiej promocji, szukając czegoś małego, w kolorach pasujących do siebie, tak żeby móc zrobić pełny makijaż oka za pomocą jednej paletki. Posiadam odcień Rosy Wood 95C. Piękne chłodne odcienie brązu, wpadające nieco w róż. Wszystkie są delikatnie satynowe, blyszcza się na powiece, ale nie jest to tandetny brokatowy efekt. Bardzo ładnie się ze sobą komponują. Samo nakładanie cieni nie sprawia trudności, są dość dobrze napigmentowane. Jednak aby uzyskać mocniejszy efekt, trzeba nałożyć więcej produktu. Dlatego ich wydajność nie jest jakaś wybitna. Bardzo ładnie się blendują, łatwo wyczarować z nich "chmurkę" na powiece. Trwałość bez zarzutu. Mogą się delikatnie ścierać po kilku godzinach, ale za taką cenę myślę że i tak jest ok. Nie osypują się. Podsumowując - są to jedne z moich ulubionych cieni zarówno do makijażu dziennego jak i wieczorowego. Często zabieram je ze sobą w podróż że względu na kompaktowy rozmiar. Jak ta paletka mi się skończy, na pewno skuszę się na jakiś inny kolor. :)
    Zalety:
    • Ładnie skomponowane kolory do smokey
    • Kompaktowe opakowanie
    • Łatwość w aplikacji i blendowania
    Wady:
    • Cena bez promocji (prawie 30 zł za 4 cienie, gdzie za tyle kupimy palety po 16 cieni)
    Kleo99
    1 czerwca 2018 o 23:43
    Super
    Mam ze zdjęcia pierwszą paletkę w odcieniach brązu i jestem z niej bardzo zadowolona. Dostałam ją na urodziny. Ma wygodny, malutki z dwoma końcówkami aplikator. Dobrze napigmentowane, o satynowej strukturze. Nie osypują się, nie odbijają ani nie rozmazują. Wydajne i bardzo długo utrzymują się na powiece. Nie mam im nic do zarzucienia. Można nimi stworzyć piękne makijaże. Polecam
    Zalety:
    • Satynowy efekt
    • Nie osypuja się
    • Wygodny aplikator
    • Ładne kolory