Cienie do powiek

Rimmel Magnif'eyes, Spice Edition Eye Contouring Palette Paleta 12 cieni do powiek

Rimmel Magnif'eyes 12 Pan Shade Palette 14g - Spice
Rimmel Magnif'eyes Paleta Cieni do Powiek 005 Spice Edition

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 grudnia 2022 o 13:00
    Bardzo dobra paletka w przystępnej cenie
    Bardzo dobry produkt duży wybór odcieni sprawia że można uzyskać wymarzony efekt makijażu w różnych odcieniach produkt pięknie trzyma się oka nie jest sypki przystępna cena polecam
  • 24 sierpnia 2022 o 10:58
    Ciekawa paleta
    Dobrze skomponowana kolorystycznie paleta cieni. Maty i cienie z błyskiem. Beże, brązy, róże, fiolet. Każdy kolor pasuje do każdego. Tonacja ciepła. Nie osypują się. Bardzo dobrze się nimi maluje.
    Zalety:
    • ładne kolory
    • fajne opakowanie
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 2 stycznia 2022 o 10:22
    Wróciłam do niej, okazała się lepsza niż kiedyś!
    Ta paletka spełnia oczekiwania makijażowi każdej wielbicielki makijażu a szczególnie wielbicielek cieni do powiek i paletek. Ma w sobie wszystko, czego można sobie zapragnąć. Po pierwsze, kolorystyka jest przepiękna. Od brązów, róży i fioletów po metaliczne błyski. Można wyczarować praktycznie każdy makijaż, na każdą okazję. Po drugie, cienie nie osypują się. Wiadomo, że gdzieś tam pyłek spadnie, ale to nie tak, że nie dają koloru. To drobne osypywanie się nie ma wpływu na pigment. Dobrze się blendują i można uzyskać dobry efekt przejścia np.z koloru ciemnego do jasnego. Paletka prezentuje się ładnie. Wygląda na bardzo solidną. Polecam serdecznie, za niewielkie pieniądze można wykonać wysokiej klasy makijaż.
    • Kolory
    • Praktyczna
    • Cienie są trwałe
  • 23 grudnia 2021 o 10:58
    Uniwersalna paleta dobrej jakości
    Paletke kupiłam w promocji zachęcona nie tylko samą ceną, ale i kolorami. jestem brunetką, a te odcienie idealnie wpisują się w mój typ urody. Cienie mają dobrą pigmentację, nie spodziewajmy się za taką cenę mega mocnych odcieni. Polecam tą paletę osobom początkującym i dopiero zaczynającym swoją przygodę z makijażem. Tymi kolorami na pewno nie zrobicie sobie krzywdy. Cienie można spokojnie dokładać i nie tworzą dziur czy plam. Dobrze się blendują i ładnie wyglądają na oku. Jeśli chodzi o kolorystykę to zastanawia mnie co autor miał na myśli dołączając do tej palety odcień perłowy biały - jak dla mnie pasuje tu niczym kwiatek do kożucha. Zdecydowanie bardziej przydałaby się jakaś bezowa baza.
    Zalety:
    • dobra pigmentacja
    • dobrze się blendują
    • ładnie wyglądają na oku
    • można je budować
    • nie robią plam
    • niedroga paletka
    Wady:
    • perłowy biały odcień
    • brak cienia bazowego
  • 1 października 2021 o 22:32
    Może być
    Paletka jak na drogerie nie jest zła. Dość dobrze kopiuje kolorystyke UD. Nie pasuję mi tylko ten perłowy biały cień. Maty są bardzo dobrej jakości, brakuję jakiegoś bardziej neutralnego brązu do konturu oka. Błyski są słabe. Biała perła jest sucha, rose gold jest bardzo perłowy, pierwszy miedziany cień słabi czepia się powieki. Generalnie maty są na tyle mało orginalne a błyski na tyle słabe że po czasie pozbywam się palety. Również jestem pewna że nie kupię palety UD ponieważ kolory są zbyt zlewające się i pomarańczowe.
    Drogeria Super-Pharm