Eyelinery

Lovely Glossy Eyeliner Ultraczarny eyeliner o wysokim połysku

Lovely Glossy Eyeliner Błyszczący Eyeliner LOV-1155
Lovely Glossy Eyeliner Błyszczący Eyeliner

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Miroku
    19 kwietnia 2025 o 15:00
    Gluuuuut
    Eyelinerów obecnie używam na tyle rzadko, że nie widzę sensu w przepłacaniu za tego typu produkty :) Zazwyczaj kupuję to co w danej chwili wpadnie mi w oko na promocji w drogerii i tak w moje ręce wpadł recenzowany z Lovely-miałam już kilka linerów z tej marki i nawet byłam zadowolona, a tutaj jeszcze mnie urzekło opakowanie(gdyż uwielbiam połączenie metalicznego różu oraz czerni). Nie jestem jakąś fanatyczką matu w makijażu dlatego napis Glossy w żaden sposób mnie nie zniechęcał do produktu. Zresztą gdy już wszystko wyschnie po aplikacji to kreska ma wykończenie...normalne(przynajmniej według mnie). Ani suchy mat, ani lakierowy połysk, nie ma też tutaj żadnych drobinek czy perły, czerń jest mocna i głęboka. Pigmentacja także jest w porządku, nie ma żadnych prześwitów czy nierówności, nie muszę wszystkiego poprawiać po kilka razy aby kreska była równomiernie nasycona kolorem na całej długości. Pędzelek także jest ok-dosyć cienki oraz elastyczny, nie za długi. Nie jest moim ideałem w kwestii eyelinerowych pędzelków, ale daje radę-umiem nim wyprowadzić cieńszą kreskę u samej nasady rzęs oraz wyciągniętą jaskółkę. I ogólnie zadatki na przyzwoity eyeliner są, ale problemem(i to dosyć poważnym) jest formuła oraz konsystencja produktu. Jest fajna przez...trzy użycia. Później momentalnie gęstnieje-robią się gluty podczas malowania przez co raz, że kreska jest krzywa, dwa, że te gluty włażą między rzęsy sklejając je. Po aplikacji wszystko wysycha za wolno, łatwo jest kreskę sobie odbić pod brwiami lub rozmazać jaskółkę gdy ma się lekko opadającą powiekę. Taka słaba konsystencja wpływa też na słabą trwałość-kreska po kilku godzinach zaczyna się nieestetycznie kruszyć, pojawiają się brzydkie prześwity, a także okruszki produktu pod oczami. Po 4-5 godzinach kreska malowana tym linerem z Lovely wygląda jakbym najpierw się przespacerowała w deszczu, a następnie poszła spać bez zmywania makijażu.
  • 26 września 2023 o 0:26
    pierwszy i ostatni raz
    Jest to eyeliner który zaliczam do tych od których powinnam trzymać się z daleka. Bardzo, ale to bardzo nietrwały produkt. Namalowana czarna kreska potrafi odkleić się w jednym miejscu i zepsuć makijaż niespodziewanie. Eyeliner tworzy na powiece skorupę , wygląda to źle , tak jakby te kreski były przyklejane. Plusem może być pędzelek który nie jest ani za twardy ani za miękki, można nim namalować ładną, równą kreskę. Niestety sam aplikator to za mało abym ponownie pokusiła się o ten produkt z marki Lovely. Opakowanie na minus, nie można go postawić w pozycji pionowej aby stał stabilnie. Mimo niskiej ceny i dostępności nie polecam go.
  • 3 listopada 2022 o 8:24
    Dobry produkt, ale...
    Produkt sam w sobie jest bardzo dobry, intensywnie czarny, pędzelek precyzyjny, cena przystępna. Jedyny minus to opakowanie . Bardzo niewygodne, nie idzie postawić w żaden sposób. Często mnie ten fakt irytuje .
    Zalety:
    • Intensywna czerń
    • Pędzelek precyzyjny
    Wady:
  • 19 listopada 2021 o 9:03
    do kitu
    Po pierwsze buteleczka-nie da się jej postawić, co bardzo utrudnia poranny makijaż. Po drugie pędzelek jest zbyt miękki i ciężko namalować kreskę równej grubości. Po drugie-słaba trwałość. Nie kupię więcej.
    Ewix01
    23 marca 2021 o 18:38
    Beznadziejny!
    Najgorszy eyeliner z jakim przyszło mi się zmierzyć. Na plus odcień który jest bardzo ładny głęboki na oku zaraz po pomalowaniu kreski wygląda świetnie. Niestety na tym plusy się kończą po 15 minutach kreska zaczyna pękać i się kruszyć poprawić tego się nie da bo jak się go dołoży to jest jeszcze gorzej. Nawet przy demakijażu schodzi kawałeczkami nie rozpuszcza się jak inne kosmetyki co jest dla mnie dziwne. Pędzelek też jest słaby za długi i zbyt miekki ciężko zrobić nim na szybko ładnej i precyzyjnej kreski trzeba się namęczyć aby jakoś oko wyglądało. Użyłam raz i wrzuciłam do kosza nie miałabym sumienia komukolwiek go przekazać.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • odcień
    Wady:
    • kruszy się
    • zbyt miękki pędzelek
    • ciężko umalować kreskę
    • szybko pęka
    • trudno go zmyć