Eyelinery

Guerlain Liquid Eyeliner Płynny eyeliner

Guerlain Eye-Liner Eyeliner do oczu 5g 01 Noir Ebene

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2023 o 19:13
    Bardzo dobry eyeliner
    Bardzo dobry eyeliner, wygodny pędzelek, przyjazna formuła i rewelacyjna wydajność. Może mógłby być trwalszy, ale nie jest wodoodporny, więc się nie czepiam. Największą wadą jest wysoka cena, ale to wydatek na długie miesiące :)
    Zalety:
    • formuła,
    • ładne opakowanie,
    • wydajność.
    Wady:
    • trwałość,
    • wysoka cena
    W strefie wolnocłowej
    boe22
    5 kwietnia 2020 o 16:23
    Uwielbiam Guerlain, niestety tego eyelinera używać nie mogę ;(
    Uwielbiam Guerlain, ten eyeliner- najlepszy, jaki miałam! Piękne opakowanie, wygodny w użyciu, chciałoby się powiedzieć, że cudo! Niestety ja go używać nie mogę....po kilku tygodniach nagle dostałam jakiejś paskudnej alergii, opuchnięte i zaczerwienione, piekące powieki... okazało się, że to on temu winny, jak tylko przestałam używać, problem zniknął! Szkoda, bo już myślałam, że zostanie ze mną na stałe. Produkt trafił do znajomej- u niej nic niepożądanego się nie dzieje i uważa, że jest świetny (noooo, co z tego, że używany- produktu za takie pieniądze do śmietnika nie wrzucę...). Na jego obronę mogę tylko napisać, że w okolicy oka mało jaki produkt mnie nie uczula. Mam z tym problem. Mimo wszystko mogę polecić, bo jest świetny, tylko nie dla takich alergików, jak ja i za to tylko 4 gwiazdki.
  • 3 stycznia 2016 o 19:26
    trafiony prezent :)
    jeden z najbardziej trafionych prezentów. Mikołaj zna się na rzeczy. :) dotąd zrobienie kreski zajmowało mi najwięcej czasu, dlatego często, zwłaszcza rano, z niej rezygnowałam. z linerem Guerlain to kwestia dwóch machnięć pędzelkiem, w przypadku takiej kreski na co dzień - do pracy czy na uczelnię. PLUSY: +przepiękna czerń, +prosta aplikacja zarówno w przypadku subtelnej kreski, jak i ostrzejszego makijażu; wygodny pędzelek, +wytrzymał bez żadnego starcia całą noc sylwestrową, +gustowne opakowanie, +nie podrażnia oczu (a mam bardzo wrażliwe + noszę szkła kontaktowe), +bardzo szybko schnie. MINUSY: -cena, -podczas aplikacji trochę brudzi rzęsy (taką ma konsystencję), ale wyczesuje je szczoteczką przed nałożeniem tuszu i jest ok. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie pierwszego opakowania
    Kini87
    9 sierpnia 2015 o 22:37
    Świetny!!!!
    Uważam, że ten eyeliner nie ma w zasadzie żadnych wad. Zatem same plusy;): -fajna konsystencja, -łatwy w obsłudze, -trwały, -idealny do przedłużenia kreski na "kocie oko", -nie klei rzęs, -wystarczy jedno pociągniecie aby mieć piękną kreskę bez żadnych prześwitów, -dość szybko wysycha, -a na koniec cudowne opakowanie:) Cena w Douglas ok 200 zł, dość sporo ale pojemność jest naprawdę spora więc wystarczy na długo:) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 grudnia 2014 o 21:47
    KWC
    kręskę robię prawie od 20 lat. nie wyjdę z domu bez zrobionego oka, nie ma szans. całe życie mordowałam się albo z koślawymi pędzelkami, albo z czymś w stylu mazaków dla dzieci w zerówce. przetestowałam masę eyelinerów, żaden nie spełnił moich oczekiwań. najbliższy był z Chanel, ale pojemność 3 ml to nie jest szczyt marzeń. wreszcie trafiłam na to CUDO. jest idealny. czarna czerń, połysk, idealny wyważony pędzelek, odpowiednio długi i plastyczny. można nim manipulować wedle życzenia, a kreska wyjdzie jakiej dusza zapragnie. pojemność znakomita. o opakowaniu nie piszę zwykle, bo to najmniej mnie interesuje. w tym przypadku nadmienię, że jest śliczne i stabilnie stoi na półce. wreszcie jestem spokojna i mogę malować kreski do woli. znalazłam mój KWC!!! Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: 1 szt