Kremy uniwersalne

Green Pharmacy Kojący Krem półtłusty do twarzy RUMIANEK 150ml

ewwlina
    18 sierpnia 2020 o 20:58
    fajny
    Jak dla mnie krem fajny. Nie zapchał mojej skóry. Nie zauważyła żadnej poważnej zmiany skórnej po nim. Tak jak producent mówi jest półtłusty i jest taki. Na pewno jest też wydajny, bo potrzeba niewiele go. ładnie się rozprowadza i nie roluje. Dodatkowo ma przyjemny zapach.
    Zalety:
    Pynia96
    3 stycznia 2018 o 0:58
    Bardzo dobry
    Krem kupiłam na szybko, ale nie żałuję. Mam skórę suchą i sprawdził się bardzo dobrze, nie jest tłusty, ani lepki, czego się na samym początku stosowania obawiałam. Na dodatek nawilża, może nie jakość spektakularnie, ale jednak. Jego ogromna wręcz pojemność (150 ml) starcza na długo, więc produkt jest wydajny, na dodatek tani.
    Zalety:
    • nie zapycha,
    • nie uczula,
    • cena!,
    • opakowanie,
    • zapach,
    • nawilża,
    • dostępność.
    xylobix
    24 lipca 2016 o 15:23
    polecam
    Krem ma dosc specyficzny zapach, nie wiem czy mi sie podoba czy nie, smarowalam go na twarz oczywiscie , ale pomogl mi na moje zajady, niby krem poltlusty ale po posmarowaniu na buzie nie jest tlusty w ogole, co jest plusem, lagodzi podraznienia i ulatwia gojenie sie malych ranek, skora jest miekka i nawilzona ale nie zostawia tlustego filmu
    lwiiaa
    23 marca 2016 o 12:42
    Nie podrażnia :)
    Najważniejsze dla mnie w kremie jest to aby nie podrażnił mojej bardzo wrażliwej skóry. Na szczęście znalazłam coś co nareszcie ma jakiś zapach. Do tej pory używałam typowych kremów które niby miały być hypoalergiczne, a więc nie pachniały wcale, a w najgorszym wypadku pachniały jak magazyn apteczny. Ten krem jest super. Choć nie jest pół tłusty bo formułę ma raczej lekką, u mnie sprawdza się pod podkład. Nie roluje się, super wchłania :) A cena.. bajeczna
  • 19 maja 2014 o 9:39
    dam pięć gwiazdek,ale...
    Jak napisałam w temacie-dałam mu pięć gwiazdek,bo jest świetny,ale...Właśnie jest jedno ale.Jest świetny,ale nie do mojej twarzy.Używam go niezgodnie z przeznaczeniem.Z opisu wynika,że jest do każdej cery-nie zgodzę się.Do mojej bardzo tłustej cery się nie nadaje,próbowałam go używać na noc,ale rano na twarzy czułam taka jakąś niemiłą olejową warstewkę,która nie chciała zejść nawet po umyciu twarzy mydłem(musiałam myć dwa-trzy,żeby tego uczucia się pozbyć).Zaniechałam stosowania go na twarz i zaczęłam nim smarować dłonie.Moje dłonie są wiecznie suche,szorstkie,a ten krem wpływa na ich stan rewelacyjnie;skóra dłoni go pokochała,bo likwiduje szorstkość,suchość,nawilża ją i odżywia.Stosuję go na noc,bo na dzień troszkę za tłusty i rano mam zawsze takie gładkie,dobrze odżywione dłonie,po prostu cudowne. Zaskoczył mnie zapach tego kremu-najprawdziwsza herbata rumiankowa-mocno,świeżo zaparzona-trochę zapach zbyt mocny,może nieco zmęczyć,ale jakże prawdziwy. Dlatego ten krem dostaje ode mnie 5 gwiazdek,mimo że do twarzy kompletna klapa,ale za to do rąk-przecudowny.