Balsamy do ciała

Avon Care, Cocoa Butter, Rejuvenating Moisture Body Butter Regenerująco - odżywcze kakaowe masło do ciała

• 3 lutego 2023 o 0:34
    Śliczny zapach
    Najczęściej masło do ciała od Avon używam w lato gdy się opalam i skóra potrzebuje dodatkowego nawilżenia oraz ochłody. Wkładam wtedy krem na trochę do lodówki aby się schodził i dokładnie wmasowuje. Skóra staje się nawilżona a ja mam dodatkowa ochłodę w upalne dni. Jeżeli chodzi o działanie kremu nawilża i odżywia skórę. Szybko się wchłania i nie brudzi naszych ubrań.
  • 12 września 2022 o 13:16
    KAKAOWE MASŁO
    Kakaowe masło ..... czy to już nie brzmi pysznie ? Uwielbiam masła firmy Avon. A to regenerująco-odżywcze skradło moje serce. Konsystencja jest puszysta , lekka i łatwo się go nakłada na skórę. Balsam szybko się wchłania pozostawiając skórę nawilżoną , delikatną i miękką w dotyku, no i oczywiście pięknie pachnącą . Masła używam najczęściej w okresie letnim , bo wówczas mam przesuszoną skórę po kąpieli słonecznej. Wówczas balsam dobrze ją regeneruje i powoduje że czują się w mojej skórze doskonale. Polecam.
    • regeneracja
    Wady:
  • 18 listopada 2021 o 21:26
    Pyszne kakao
    To masło świetnie nawilża skórę. Przepięknie pachnie kakao i fajnie pielęgnuje skórę. Z nim moje nogi i ręce nie są już takie przesuszone. Dodatkowo ta konsystencja - no kocham! Fajnie się go używa, a na ciele zachowuje się dosłownie jak masełko. Bardzo lubię je stosować. Zamknięte jest w wygodnym opakowaniu, z którego łatwo można wydobyć to cudo. Szczerze polecam. Jeżeli ktoś lubi produkty pachnące to to masło sprawdzi się idealnie!
    Zalety:
    • przepyszny zapach kakao
    • wydajność produktu
    • nawilża i odżywia skórę
  • 20 marca 2021 o 0:26
    Średniaczek
    Masła używałam jakiś czas temu. Do zakupu zachęcił mnie zapach który jest jednym z moich ulubionych. Używałam go w okresie letnim. Duże opakowanie, z grubą nakrętką sprawia ze dość dobrze nakłada się na dłoń. Masło ma dość gęstą konsystencje i jest treściwe przez co jest srednio wydajne. Pachnie nieziemsko. Nawilżać mogłoby jednak lepiej. Trzeba uważać z ilością bo może zacząć się rolowac. Dość długo się wchłania, pozostawiając nieprzyjemną lepką warstwę. Jest tani patrzac na zawartą ilość.
  • 21 listopada 2020 o 18:59
    Ładny zapach
    Masło do ciała ładnie pachnie. Zapach jest słodki. Przypadł mi do gustu, chociaż sądziłam, że bardziej intensywny. Niestety skład balsamu nie jest najlepszy. Preferuję bardziej naturalną pielęgnację. Według mnie masło do ciała nie regeruje, nie nawilża i nie koi skóry. Produkt wydajny.
    Wady: