Olejki do ciała

Kanu Nature Odżywczy olejek do masażu `Czekolada - pomarańcza`

agi1234
    9 grudnia 2024 o 10:59
    Niesamowity zapach
    Olejek ma ładne opakowanie, estetyczne, przeźroczystą butelkę zakręcaną. Konsystencja typową dla oliwek dziecięcych. Łatwo sunie po skórze. Jest idealna do masażu, ale także do nawilżenia skóry po kąpieli. Otula zapachem na długie godziny. Nawet bielizna przesiąka tym aromatem. Ciało jest bardzo dobrze nawilżone, elastyczne i gładkie. Wydajność bardzo poprawna.
    Zalety:
    • Zapach jest niesamowity!
    • Nawilżenie
    • Jakość
    Wady:
    • Dostępność
  • 9 grudnia 2024 o 8:42
    Mega
    To jak przepięknie pachnie ten olejek to jest naprawdę sztos i hit. Uwielbiam go nie tylko do masażu ale również na dwa inne sposoby. Dodaję kilka kropelek do kąpieli, dzięki temu moja skóra jest fajnie nawilżona, wypielęgnowana i otulona pięknym zapachem. Używam go również do nacierania całego ciała ponieważ mam suchą skórę, a ten olejek to strzał w dziesiątkę. To jak cudownie nawilża, odżywia, uelastycznia mają skórę to jest naprawdę fit. Mimo swojej tłustej konsystencji szybko się wchłania nie pozostawiając lepkości ani tłustości na skórze. Szczerze go polecam.
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, wydajność, nawilżenie,
  • 1 lutego 2023 o 13:17
    Bardzo dobry
    Lubię w kosmetykach połączenie zapachów czekolady i pomarańczy :-) Olejek marki Kanu mnie zachwycił swoim zapachem oraz działanie, Dosłownie dwa razy był użyty do masażu, resztę używałam do kąpieli ;-) Wystarczy zaledwie parę kropel wlać do wanny, by poczuć się jak w SPA. Skóra po zakończonej kąpieli była odżywiona, miękka i przyjemnie pachnąca. Z przyjemnością wrócę do tego zapachu oraz przetestuję inne zapachy olejków. Polecam!!!
    Zalety:
    • przepiękny zapach
    • nawilżenie skóry
    • zapewniał relaks po ciężkim dniu
    • był wydajny
  • 13 września 2021 o 12:25
    SPA w domu!
    Olejek poznałam będąc na targach kosmetycznych! Zakupiłam mniejsze pojemności w różnych zapachach! Jestem bardzo zadowolona z niego! Piękny zapach, który utrzymuje się na ciele dość długo. Można nakładać go po kąpieli na wilgotną skórę. Nie jest tłusty jak typowa oliwka. Produkt bardzo wydajny. Jedyny minus to mam wrażenie, że przesusza skórę.
    Wady:
  • 7 listopada 2012 o 13:58
    Efekt SPA osiągnięty
    Po pozytywnych doświadczeniach z olejkiem pomarańczowo-cynamonowym, który cudownie odprężał i wypełniał aromatem całą łazienkę, postanowiłam wypróbować wersję czekoladową - również z myślą używania głównie do kąpieli (formuła olejków Kanu jest dość uniwersalna). Sądziłam, że skoro perfumowany to będzie pachniał równie intensywnie co wersja z cynamonem. Jednak nie... Jest znacznie delikatniejszy, w kąpieli wyczuwam go słabo, jedynie tuż przy wodzie, nie aromatyzuje powietrza, natomiast na skórze pachnie optymalnie. Zapach jest dobrze skomponowany - słodka pomarańczowa galaretka w mlecznej czekoladzie... mniam. Intensyfikuje się w czasie rozcierania, potem stopniowo słabnie, ale cały czas jest tak samo smakowity :) Co do działania - w obu przypadkachu sprawdza się znakomicie. Wzbogaca kąpiel pianową, relaksuje, ułatwia i uprzyjemnie masaż, pielęgnuje. Zapewnia dłoniom odpowiedni poślizg, choć mam wrażenie, że oliwka na bazie oleju mineralnego jest lepsza do masażu antycell. - dłużej utrzymuje się na skórze bez konieczności reaplikacji, olejki naturalne tak jakby szybciej wsiąkają... Delikatnie natłuszcza, ale bez uczucia oblepienia, zmiękcza i otula skórę słodką pierzynką. Żadnego wysypu, nawet na dekolcie, nie zauważyłam. Dozuje się wygodnie. Porządny, naturalny skład, uczciwa cena. Z pewnością spotkań z Kanu będzie więcej. Popieram i polecam. Używam tego produktu od: ponad m-c Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie