Suche szampony

Batiste Dry Shampoo a Hint of Colour Medium & Brunette Suchy szampon do włosów dla szatynek (stara wersja)

BATISTE Suchy Szampon Medium & Brunette 200ml
Batiste Suchy Szampon A Hint Of Colour For Brunettes 200 ml
Batiste Medium & Brunette Suchy Szampon Do Włosów Brązowych 200ml
E-Glamour.pl
Batiste Beautiful Brunette suchy szampon 200 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 175 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 marca 2025 o 17:49
    świetny dla ciemniejszych włosów
    Batiste to mój ulubiony suchy szampon, a wersja Medium & Brunette to świetna opcja dla szatynek. Nie zostawia białych śladów, jak klasyczne suche szampony, a delikatny brązowy pigment sprawia, że włosy wyglądają bardziej naturalnie. Idealnie sprawdza się między myciami, dodaje objętości i odświeża fryzurę w kilka sekund. Trzeba też uważać z ilością – jeśli użyje się go za dużo, może zostawiać lekko matowy efekt na włosach.
    Zalety:
    • Brak białych śladów
    • Szybko odświeża włosy
    • Nadaje objętość
    Wady:
    • Przy nadmiarze może sprawić, że włosy wyglądają matowo
    ankaas
    9 marca 2025 o 12:48
    Lepszy dla ciemnych włosów, ale nie idealny
    Ten szampon ma lekko brązowy pigment, dzięki czemu nie zostawia białego osadu jak klasyczne wersje. Dobrze odświeża i unosi włosy, ale kolor czasem nierównomiernie się rozprowadza i może brudzić dłonie lub poduszki. Trzeba go dobrze wmasować. Zapach typowy dla Batiste, dość intensywny. Ogólnie działa, ale trzeba uważać z ilością, żeby uniknąć matowego efektu na włosach.
  • 12 czerwca 2024 o 12:39
    dla mnie najlepsze suche szampony
    Jak dla mnie nie ma lepszych suchych szamponów niż batiste. Ja wybieram ten dla brunetek, bo mam ciemne włosy i jest on dla mnie lepszy, bo się nie odznacza. Ja go używam sporadycznie, wiec przy mojej częstotliwości jest wydajny.
    • kolor
  • 10 stycznia 2024 o 11:37
    Polecam
    W sekundę odświeża włosy bez potrzeby mycia, pięknie pachnie. Nie ma problemy z rozczesywanie włosów, nie brudzi. Idealny dla brunetek - nie bieli. Zawsze ratuje w podbramkowej sytuacji.
    Zalety:
    • Produkt jest wydajny, ładnie pachnie, nie brudzi
  • 26 maja 2023 o 19:04
    Cudo
    Produkt już nie raz uratował mnie w podbramkowej sytuacji, albo kiedy po prostu nie chciało mi się myć włosów ???? dla brunetek idealny, nie bieli, delikatny zapach.

Zobacz także inne Suche szampony