Wody perfumowane damskie

Elode Enigmatic EDP

Elode Enigmatic Woda Perfumowana 100ml

• 12 czerwca 2019 o 20:39
    Zakochana!
    Znalazłam ją kilka lat temu na półce biedronki, tester wykończony, ostatnia sztuka.. więc wzięłam w ciemno i zakochałam sie w tym zapachu od razu! Jest dziewczęcy i romantyczny, na każdą okazję. Trwałość jest bardzo dobra jak na tę półkę cenową. Jest jedną z dwóch moich ulubieńców, teraz niestety dostępna tylko przez internet. Czasem wypróbuję coś nowego ale zawsze do niej wracam.
    Wady:
    • Dla mnie bez wad
  • 23 grudnia 2018 o 21:12
    Zwyczajne
    Poznałam te perfumy w Biedronce, gdy kosztowały kilkanaście złotych (teraz z dostępnością jest ciężko) i naprawdę mi się spodobały. Mam do nich spory sentyment, dlatego po latach zapamiętałam je o wiele lepiej niż powinnam. Choć najpierw czuć orzeźwiającym zapachem owoców cytrusowych, a później aromat kwiatów i delikatna wanilie to w ostatecznym rozrachunku są zbyt ulepkowate. Czuje się w nich bardzo komfortowo, nie są duszące ani nachalne , ale dla niektórych mogą być zbyt infantylne. Trwałość nie jest powalająca- trzyma się 2-3 godziny.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • obecna dostępność
    blodka
    8 listopada 2016 o 15:05
    Słodziak z duszą
    Woda perfumowana ELODE Enigmatic od razu mi się spodobała. Jest słodka, ale jednocześnie świeża i orzeźwiająca. Tuż po psiknięciu, przez pierwsze 2-3 sekundy czuję alkohol. Za chwilę jednak ulatnia się on i wyraźnie czuję soczystość i słodycz dojrzałej mandarynki. Po jakimś czasie zapach zmienia się i wyraźnie da się też wyczuć nuty kwiatowe. Na końcu - po jakiejś godzinie czy dwóch, jak się porządnie wwącham to wyczuwam drzewne nuty ale są one bardzo ulotne i niezwykle delikatne. Co najciekawsze - mimo tego, że są to "perfumy" tanie, to ich jakość jest zaskakująco dobra. Zapach utrzymuje się na skórze dobre kilka godzin (potem niestety przestaję go czuć - nie wiem czy to wina perfum czy nosa, który przyzwyczaja się do aromatów). Dodam jeszcze, że kosmetyk nie uczulił mnie. Po użyciu, na skórze nie ma żadnego zaczerwienienia, swędzenia czy krostek.
    W perfumerii
  • 19 maja 2015 o 12:59
    przyjemny :)
    Zapachy typowo owocowo-kwiatowy, wzięłam na przetestowanie pod lupę :) jestem mega perfumową maniaczką, więc mimo, że nie było testera, kupiłam w ciemno (cena rewelacja) :) dobry zapach na ciepłe dni, na początku czuć woń cytrusów, później zapach ewoluuje w różę i na końcu moja ukochana wanilka :D Polecam, warto wypróbować za tak niską cenę, naprawdę fajny zapach :) Używam tego produktu od: dopiero zakupiłam Ilość zużytych opakowań: 1 butelka 100 ml
    change
    30 listopada 2014 o 18:58
    zaskakujący
    Szukając na szybko jakiś niedrogich psikadeł na codzień moją uwagę przykuła fioletowa buteleczka z napisem Enigmatic, cena w stosunku do pojemności była jedną z niższych, już w sklepie zapach urzekł mnie delikatną, nutą.. Ma w sobie coś cukierkowego, pudrowego i otulającego zarazem, z powodzeniem mógłby być jakimś kuzynem mydlastych zapachów chanel,w sam raz na jesień... Na pewno jest dla kobiet, które lubią kobiece, eteryczne zapachy... Zaskakująco długo się utrzymuje. Chętnie sięgnę po kolejną buteleczkę. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: całe

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie