Balsamy do ust

Nivea Arbuzowa pomadka do ust

crayola
    15 lutego 2025 o 13:35
    Niestety nie
    Pomadka ma ładny, różowy kolor, ale jest to chłodny róż i nie do końca pasuje do każdej karnacji. Zapach jest przyjemny, ogórkowy, delikatny. Pomadka prócz koloru i zapachu nie robi nic. Nie nawilża, nie wygładza. Po użyciu moje usta są automatycznie spierzchnięte i suche. Zostawia ładny kolor i nic poza tym. Nie nadaje się na pomadkę ochronną.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • ładny kolor
    Wady:
    • wysusza usta
  • 3 września 2024 o 19:48
    Z nawilżeniem ten produkt nie ma nic wspólnego.
    Kupiłam tą pomadkę w którejś z drogerii za kilka złotych. Szczerze skusiłam się najbardziej przez "smak" niż jako konkretny produkt, a chciałam mieć coś zawsze pod ręką do nawilżania ust, przy okazji w dobrym "smaku". OPAKOWANIE Pomadka jest w klasycznej plastikowej formie opakowań dla tego typu produktów. Przez cały okres użytkowania nic się nie działo, było sprawne. DZIAŁANIE Przede wszystkim pomadka jest w kolorze intensywnego różu, który przy każdej aplikacji jest mocno widoczny. Mi niestety to nie odpowiadało. Pozostawia efekt błyszczących ust, o czym producent informuje i tu się opis z rzeczywistością zgadza. Oprócz tego producent obiecuje, że usta są intensywnie nawilżone i gładkie. Niestety z tych rzeczy nic się nie dzieje. Pomadka znika z ust w mgnieniu oka i nie jest to kwestia "zjedzenia jej" tylko po prostu nie jest trwała. Ani kolor nie pozostaje, ani zapach, ani nawilżenie. Miałam już kiedyś pomadki nawilżające tej firmy i tak słabo nie było wielka szkoda. Nie ukrywam, że mocno się zniechęciłam już do pomadek tej marki.
    Zalety:
    Wady:
    • zero nawilżenia
    • tandetny różowy kolor, który jest już widoczny od pierwszego przejechania produktem po ustach
    • mało wydajna
    • nietrwała
  • 21 grudnia 2023 o 21:12
    Dla samego zapachu warto
    Zazwyczaj pomadki mają nudne owocowe zapachy, ta ma świetny pigment jak na pomadkę oczywiście o to tego rewelacyjny zapach którego nie można podrobić. Mam już kilka opakowań tych pomadek i nie rozstaje się z nią na krok. Może jeśli chce mocnego nawilżenia produkt niekoniecznie spełni Twoje oczekiwania, za to zapachowe jak najbardziej. Lekkie pigment jaki pozostawia na ustach jest różowy i delikatnie błyszczący.
  • 12 października 2023 o 7:12
    Słodki arbuzik do codziennej pielęgnacji ust
    Często mam przesuszone usta więc postanowiłam na szybko znaleźć dla nich jakąś pomadkę w Rossmannie. Skusiło mnie różowe opakowanie z nadrukiem soczystego arbuza, arbuz to mój ulubiony owoc, ale i nuta zapachowa, więc nie dziwne ze padło akurat na tę pozycję. Pomadka zamknięta jest w plastikowym, różowym opakowaniu. Jest ścięta na prosto. Od razu przy otwarciu było czuć delikatną woń słodkiego, letniego arbuza. Sama pomadka jest w żywo różową, na ustach daje również efekt lekkiego muśnięcia różem. W składzie pomadki mamy maslo shea oraz naturalne olejki z witamin. Według producenta ma dawać 24h nawilżenia, jest to produkt weganski. Pomadka przyjemnie rozprowadza się na ustach, nie daje uczucia lepkości, klejenia, jest lekka. Lubię używać jej w codziennej pielęgnacji ust, w celu ich nawilżenia, daje ten efekt w mgnieniu oka, jednak nie zgodze się z producentem ze aż do 24h. Jest to dobra pozycja, dostępna w każdym Rossmannie. Mogłabym kupić kolejną choćby dla samego slodkiego, arbuzowego zapachu.
  • 5 czerwca 2023 o 21:25
    Arbuzik na lato
    Kupiłam jakiś czas temu pomadkę, ogólnie mam bzika na ich punkcie. Zawsze mam gdzieś pod ręką, w torebce, w kieszeni kurtki, bluzy, przy łóżku, w łazience. Różne, o innym smaku, zapachu czy marki. Lubię mieć zawsze nawilżone usta czy to wiosna, lato, jesień czy zima. Skusiłam się niedawno na pomadkę Nivea o smaku i zapachu arbuza. Pewnie dlatego że zrobiło się ciepło a arbuz jest orzeźwiający i soczysty. Uwielbiam jej zapach, smak i to nawilżenie. Oczywiście nie utrzymuje się przez 24 godziny ale daje sobie radę na dłużej. Zostawia na ustach lekki różowy kolor i delikatny połysk. Usta są miękkie i gładkie.Jest wydajna i łatwo dostępna. Napewno do niej wrócę.
    • Nawilża
    • Wydajna
    Wady:

Zobacz także inne Balsamy do ust