Kosmetyki Lierac wyższa półka, kosztują więcej grosza , ale ja nigdy nie żałuję ich zakupu. Tu płacimy za jakość i świetne składniki. Cenię ich za to.
Mam cerę mieszaną, problematyczną z humorkami. Czasami przesuszę ją jakimiś kuracjami i wtedy potrzebuję dobrego nawilżenia. Moja cera ma też już ponad 30 lat więc niestety problem starzenia się i zmarszczek jest także moim zmartwieniem. Pielęgnacja mojej cery jest dość skomplikowana.
Po krem magnificence sięgnęłam po wysuszeniu mojej skóry kosmetykami na bazie alkoholu. Nie dość , że moja cera nadal miała problemy z niedoskonałościami, to jeszcze stała się brzydka, sucha, a zmarszczki- jakby moja cera postarzała się o 10 lat. Coś strasznego.
Tak się złożyło ,że moja mama używałam tego kremu na swoje zmarszczki, raz posmarowałam się tym kremem od niej i poczułam od razu ulgę, ukojenie i nawilżenie. Dlatego bez żalu zamówiłam sobie miniaturę tego kremu, używałam słoiczka 15 ml . Taki sam jak w wersji normalnej, wykonany starannie , od razu po opakowaniu czuć i widać, że firma dba o jakość i o odczucia klienta, ten krem prezenetuje się dumnie i nie sposób przejść obok niego obojętnie.
Krem jedwabisty, kremowy, dobrze się wchłania , wręcz czuć jak otula twarz skłanikami nawilżajacymi, regenerującymi i pielęgnacyjnymi. Bardzo ładnie pachnie, kwiatowo. Śwetnie sprawdza sie pod podkład, Mi słoiczek 15 ml starczył na około 1,5 miesiąca stosowania- przez pierwszy tydzień stosowałam rano i wieczorem, potem juz tylko na noc ( moja cera mieszana ).
Dziewczyny- ten krem jest genialny. nie tylko nawilżył, wzmocnił, zregenerował, ale odmłodził i wzmocnił skórę. Nadał ładnego koloru, dzięki niemu moja cera odzyskała zdrowia i stabilizację. Z tego powodu, że mam cerę mieszaną nie jest to mój krem numer 1 , ale zdecydowanie to krem to którego będę wracać i o ktróym pamiętam, że jest skuteczny i świetnie wzmacniający, nawilżający. Mimo, że cena jest wysoka to ja uważam , że jest on wart swojej ceny. W składzie świetne składniki, więc nie może kosztować mało.
Polecam, stosowanie go to czysta przyjemność i cieszy zmysł węchu, dotyku i wzroku. Genialny.