Kremy uniwersalne

Bioliq Dermo Krem kojąco-wzmacniający do cery naczynkowej 50ml

matii33
    23 lipca 2023 o 17:03
    Krem intensywnie regenerujący
    Mam cerę suchą, dojrzałą . Krem użyłam na podrażnioną, zaczerwienioną skórę na szyi i ku mojemu zaskoczeniu przyniósł mi ulgę a po kilku dniach zaczerwienienie zmalało. Ma taką konsystencję lekkiego kremy, zapach nie mój niestety ale też nie jest jakiś drastycznie nie fajny. Najważniejsze, że poprawił kondycję skóry. Cena konkurencyjna.
    • skuteczność
  • 15 kwietnia 2020 o 22:48
    Raczej nie polecam
    U mnie na naczynka niestety nie działa... I w sumie długo się zastanawiałam czy to ze mną jest coś nie tak, czy z tym kremem, ale wpadł mi w ręce krem innej firmy, który faktycznie zniwelował zaczerwienienia i ewidentnie wzmocnił naczynka, więc już wiem jak ten Bioliq ocenić... Oprócz naczynek moja cera jest mieszana, przetłuszcza się w strefie T i sucha na policzkach. Opakowanie tego kremu to 50 ml tubka. Zapach ma bardzo delikatny, przyjemny. Raczej nie powinien nikogo drażnić. Konsystencja jest bardzo lekka, krem szybko się wchłania. Produkt ma kiepski skład i może nieźle zapchać. Już na drugim miejscu znajduje się substancja wysoce komedogenna - Cetearyl Ethylhexanoate. U mnie większych problemów nie sprawił, ale pory trochę pozatykał. Nie będę całego składu przytaczać, ale jeżeli ktoś planuje kupić ten krem, to radzę go najpierw przeanalizować.
    Zalety:
    • opakowanie - tubka,
    • delikatny zapach,
    • krem szybko się wchłania.
    Wady:
    • kiepski skład, pełno zapychaczy,
    • nie wzmocnił mojej cery i nie zredukował zaczerwienień,
    • nie zauważyłam nawilżenia.
    vlea
    31 marca 2020 o 18:51
    Działa
    Kremik zakupiłam w aptece w cenie wyprzedażowej skuszona wcześniejszymi opiniami. Mam problemy z cerą naczynkową, dodatkowo występuje trądzik różowaty i juz są widoczne drobne blizny. Wbrew pozorom moja cera nadal potrzebuje nawilżenia i lubię to na niej czuć. Kremik o bardzo fajnej konsystencji, opakowanie idealne sprawdza się do bezpośredniej aplikacji kremu na twarz, pięknie pachnie,idealnie nawilża i łagodzi podrażnienia. W połaczeniu z kremem specjalist niedoskonałości na noc na prawdę mogę powiedzieć, żę działa. Cera nawilżona,koloryt wyrównany, zminimalizowane wystepowania buraczków na polikach. Jestem bardzo zadowolona.
    • wydajnosc
    • opakowanie-aplikacja kremu
    • jakość
  • 23 września 2019 o 17:30
    Kupiłam z myślą o mamie
    Kupiłam go dla mamy, która zawsze używa krmey do cery naczynkowej i chciała spróbować coś nowego, zobaczyłam ten krem, miał też świetna cenę i okazał się strzałem w 10. Od tamtej pory również ja po niego sięgam. U mamy sprawdza się na naczynka u mnie na zaczerwienienia i podraznienia. Jak zwykle BIOLIQ mnie nie zawiódł
    Zalety:
    • Krem nawilża i działa na naczynka oraz podrażnienia.
  • 14 sierpnia 2019 o 0:31
    Mały cud
    Nie borykam się z dużym problemem z naczynkami, na sam krem natknęłam się szukając czegoś dla mojej mamy i nie mając niczego innego pod ręką sięgnęłam bo tego cudniaczka od Bioliq i przepadłam. On faktycznie działa! Na mojej skórze, co prawda z niewielką ilością naczynkowych nieprzyjacieli, na prawdę widzę efekty. Skutecznie wyrównuje koloryt, nie podrażnia, ma bardzo lekką formułę i jest bardzo wydajny. Najbardziej cenię go za szybkie wchłanianie bez braku uczucia lepkości i dobre nawilżenie. Można go spokojnie używać pod makijaż choć ja preferuję nakładanie go grubszą warstwą na noc. Nie zapycha, łatwo dostępny w aptekach i to w bardzo przyjemnej cenie.
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność