Odżywki do włosów

Natura Siberica Oblepikha Siberica Professional, Rokitnikowa odżywka do włosów z efektem laminowania dla zniszczonych włosów

Natura Siberica Oblepikha Conditioner for Weak and Damaged Hair Odżywka Rokitnikowa z efektem laminowania do włosów zniszczonych i osłabionych 400
notino.pl
Natura Siberica Oblepikha Nutrition and Repair Coditioner odżywka do włosów 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2023 o 15:29
    raz tak, raz nie
    Kiedyś używałam kosmetyków z Natura Siberica, ale tej serii z borówką i byłam nawet zadowolona. Potem te kosmetyki zniknęły z Hebe i jakoś o nich zapomniałam, ale teraz zamówiłam je sobie na allegro. Peeling okazał się naprawdę świetny, szampon też oceniam dość wysoko. Z odżywką bywa różnie, raz umyję włosy i jest dobrze, a raz robi mi klejąco-tłustą warstwę. Zalety: -przyjemny zapach rokitnika -nie podrażnia -wydajna -nie obciąża włosa zbyt mocno -wygładza Wady: -potrafi zostawić na głowie tłustą warstwę, mimo tego, że jest dokładnie zmyta -czasem skleja
  • 17 stycznia 2022 o 14:12
    Polubiłam ją
    Piękna kolorowa butelka ładnie się prezentuje ładny zapach średnia konsystencja dobrze się trzyma na włosach dobrze się ją zmywa trzymam ją ok 10 minut do efektu laminacji jej brakuje to dość mocne określenie jednak coś z tego ma włosy są prostsze i bardziej błyszczące dobrze wygładzone i zdyscyplinowane dobrze się układają żadnej regeneracji tu nie znajdziemy nawet po użyciu całego produktu jednak chętnie ją kupię nie zaszkodzi używać na zmianę z innymi odżywkami a lubię mieć ich dużo kupiłam w naturze
    Zalety:
    • Prostuje i nablyszcza włosy dyscyplinuje je ładna szata graficzna
    Wady:
    • Nie regeneruje włosów
    Drogeria Natura
    katij
    28 listopada 2021 o 18:33
    W końcu cię znalazłam!
    Świetna odżywka do moich suchych, puszących się włosów. Jak dobrze, że w końcu trafiłam na produkt, który jest naturalny, nie obciąża, nie podrażnia skóry głowy i spełnia wszystkie zawarte w opisie producenta obietnice. Moje włosy od razu po nałożeniu przestały być splątane, łatwo się rozczesywały, stały się miękkie i zdyscyplinowane. Po wysuszeniu efekt wow! Nie łapią wilgoci i nie muszę ich ponownie prostować. Faktycznie daje efekt laminowania. Trochę obciąża, ale przy mojej gęstości włosów jest to bardzo pożądane.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • efekt po zastosowaniu
    • nie uczula
    • nie podrażnia skóry głowy
    • dyscyplinuje puszące się włosy
    Wady:
    • trochę obciąża włosy
  • 27 września 2021 o 13:24
    Okej
    Bardzo lubię całą tą serię od Natura Siberica, a odżywka to wisienka na torcie. Umieszczono ją w takim samym opakowaniu co szampon, ale na szczęście ma ono inny kolor i nie musimy obawiać się o pomylenie produktów. Jej konsystencję opisałabym jako tą przypominającą budyń. Nie spływa z włosów i pachnie brzoskwiniami.
  • 9 września 2021 o 18:26
    Bez szału
    Na tą odżywkę skusiłam się po pozytywnych komentarzach. Odżywka jest w butelce o pojemności 400 ml. Ma dość rzadką, żelową konsystencję żółtego koloru. Zapach ziołowy na początku średnio mi się podobał, z czasem się do niego przyzwyczaiłam. Odżywkę nakładałam na włosy metodą OMO. Po aplikacji włosy były miękkie, lepiej się rozczesywały i pięknie błyszczały. Czy jest wydajna? Tego nie wiem, ponieważ mam długie włosy i nie żałowałam nakładanej na nich ilości produktu. Czy efekt laminacji długo się utrzymuje? Raczej nie, ponieważ mam włosy średnioporowate w kierunku wysokoporowatych i efekt wygładzenia był średni. Napewno osobą z nikoporowatymi włosami lepiej się sprawdzi. Odżywka jest wegańska.