Odżywki do włosów

Aussie Miracle Recharge, Moisture Lightweight Conditioning Spray Odżywka w sprayu do włosów przesuszonych

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 stycznia 2018 o 15:30
    Przeciętna odżywka
    Odżywka wygładza włosy i ułatwia ich rozczesywanie. Niestety nie robi zupełnie nic więcej. Mam wrażenie, że czasem wręcz trochę wysusza? Zalety: zapach wygodna aplikacja bardzo wydajna wygładza włosy Minusy: wysusza końcówki nie nawilża i nie poprawia kondycji włosów
  • 28 kwietnia 2017 o 17:16
    U mnie nie zadziałała
    Brak jakichkolwiek efektów. Szkoda pieniędzy. Nawet nie ułatwiła rozczesania włosów, a wręcz przeciwnie miałam wrażenie, że trudniej je rozczesać. I do tego dziwnie pachnie.. Jedyny plus to wydajność. Nie polecam.
  • 25 września 2016 o 21:58
    Nigdy więcej
    Do kupna tej odżywki zachęciły mnie dobre opinie nt. firmy Aussie. Zdecydowałam się na odżywkę w sprayu, którą mogłabym używać w ciągu dnia do szybkiego odżywienia włosów. Niestety, to, co robi ten produkt z moimi włosami, to dramat. Nie dość, że nie robi nic, to obciąża włosy. I to tak, że po nałożeniu odżywki (nawet w niewielkiej ilości) wyglądają na przetłuszczone. Żadna z dotychczasowych odżywek w sprayu nie działała tak źle na moje włosy! Ba, po nałożeniu odżywki nie jestem w stanie rozczesać moich włosów. Nie rozumiem tego zupełnie. Nie odczuwam żadnego nawilżenia. Do tego bardzo duszący słodki zapach, który utrzymuje się bardzo długo. No i cena... Dobrze, że kupiłam ten produkt w promocji, bo bardzo załowałabym 25 zł wyrzuconych w błoto. Odradzam.
  • 17 września 2016 o 12:20
    Sama nie wiem co napisać...
    Produkt nie robi dosłownie nic... Myślę że nie będę się bardziej produkować. Szkoda pieniędzy, a tyle dobrego słyszałam o tej firmie. I jeszcze mi osobiście ciężko było spryskać włosy tym czymś bo trzeba mieć dużo do tego siły.
  • 28 lipca 2016 o 14:02
    Mieszane uczucia
    Zdecydowanie jestem fanką kosmetyków Aussie do pielęgnacji włosów. Po ich użyciu włosy stają się miękkie, gładkie, łatwo się rozczesują, pięknie pachną. Nawet szampon z SLS-em nie powoduje jak co niektóre wysuszenia włosów. Niestety co do tej odżywki w spray'u mam mieszane uczucia. + Wygodne, ładne opakowanie + Wydajność + Ładny zapach + Powiedzmy, że nawilża, ale tylko w obecności innych produktów tj. jedwab, czy regenerująca mgiełka L'oreala - stosowana samodzielnie wysusza włosy, stają się matowe i szorstkie - odżywka jest na długość i zawiera alkohol DENAT - ZBRODNIA! - "dziubek spryskujący" nie powoduje dobrego rozpylenia produktu, tylko strzela produktem, trzeba go używać naprawdę z dużej odległości - cena - nie dałabym 25 zł za ten produkt
    Otrzymałam do testów od marki/producenta