Odżywki do włosów

Artishoq Nawilżająca odżywka do włosów w spray'u

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 listopada 2024 o 11:48
    Lekka pielęgnacja w sprayu
    Artishoq Nawilżająca Odżywka do Włosów w Spray'u to produkt, który z powodzeniem może stać się częścią codziennej pielęgnacji włosów. Formuła odżywki oparta jest na składnikach nawilżających, które pomagają poprawić kondycję włosów, nadając im miękkość i blask. Po kilku użyciach zauważam, że włosy stają się bardziej gładkie, łatwiejsze do rozczesania i mniej podatne na puszenie się. Odżywka ma lekką konsystencję, która nie obciąża włosów, co jest szczególnie ważne dla osób z cienkimi lub przetłuszczającymi się włosami. Spray zapewnia równomierne rozprowadzenie produktu, dzięki czemu nie musimy martwić się o zgrubienia w miejscach aplikacji. Włosy po jej użyciu wyglądają zdrowo i świeżo, a efekt utrzymuje się przez cały dzień. To, co wyróżnia produkt, to przede wszystkim wygoda stosowania – można go używać zarówno na mokre, jak i suche włosy, co daje dużą elastyczność. Co ważne, nie obciąża włosów i nie powoduje ich przetłuszczania.
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża i wygładza włosy
    • Nie obciąża ani nie przetłuszcza włosów
    • Wygodne w użyciu, można aplikować na mokre i suche włosy
    • Nadaje włosom blasku i zdrowy wygląd
    • Lekka konsystencja
    Wady:
    • Opakowanie w aerozolu
  • 27 listopada 2023 o 10:47
    Fajna odżywka na szybko
    Gdy nie mam czasu użyć zwykłej odżywki pod prysznicem, sięgam po odżywkę w sprayu. Dzięki niej moje włosy są nawilżone i odżywione. Stosuję i na mokre i na suche włosy, dla odświeżenia. Lubię zapach produktów Artishoq, tak też jest w tym przypadku. Zapach mgiełki zamknięty w aerozolu jest bardzo przyjemny i nie dusi! Odżywka często na promocji w drogeriach, więc warto przetestować chociaż z ciekawości. ;) Bardzo polecam, szczególnie suchym włosom.
    Zalety:
    • nie obciąża włosów od nasady
    • wygodna forma aplikacji
    • nawilża i odżywia włosy
  • 4 czerwca 2023 o 22:01
    Podoba mi się
    Kupiłam tą odżywkę, bo można ją aplikować na suche włosy. U mnie się sprawdziła. Fajnie nawilża, włosy są po jej zastosowaniu miękkie i przyjemne w dotyku. Odżywka nie jest mokra, ma postać suchej mgiełki, mi się kojarzy z suchym szamponem. Jedyny minus - po rozpyleniu kosmetyk jest strasznie gryzący dla nosa. Po spryskaniu włosów muszę na chwilę wyjść z łazienki, bo nie da się oddychać.
    Zalety:
    • włosy są miękkie i nawilżone
    • wygodna forma suchego sprayu
    • nie obciąża włosów
    • można stosować na suche włosy
    Wady:
    • odżywka po rozpyleniu jest dusząca
    So_Flow
    16 grudnia 2022 o 12:35
    Można się udusić, a efektów nie ma.
    Kupiłam skuszona opiniami, ale zupełnie nie rozumiem zachwytów nad tym produktem. Pierwsze wrażenie okropne - mgiełka dusi swoim zapachem gorzej od lakieru do włosów. Czułam ją w oczach i płucach, a łazienkę długo trzeba było wietrzyć. Nie zauważyłam żadnej różnicy na włosach. Jeśli napsika się za dużo, włosy wyglądają jak po nałożeniu za dużej ilości olejków - czyli po prostu są tłuste i przyklapnięte. Szukałam również produktu, który powstrzyma elektryzowanie się włosów zimą. Produkt to obiecywał, a wyszło jak zwykle... Poza tym sugerowałam się składem podanym na Wizażu i na stronie Rossmanna. Okazuje się, że skład na buteleczce jest zupełnie inny i zajeżdża chemią. Sprawdźcie same. Ja na pewno nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • wygodna forma aplikacji
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • skład! sprawdźcie na butelce, wcale nie jest naturalny!
    • duszący zapach gryzący w oczy i wchodzący w płuca
    • cena 28 zł
    • nie nawilża włosów
    • nie zwiększa objętości
    • nie nadaje połysku
    • włosy nadal się elektryzują!
    elennna
    3 października 2022 o 11:41
    odkrycie na plus
    Mgielkę kupiłam w biegu. Zachęciło mnie atrakcyjne opakowanie i obietnica nawilżenia. Opakowanie fajne, wygodny spray. Można wygodnie dozować ilość odżywki na długie włosy. Zapach piekny, szkoda, ze nie utrzymuje się długo na włosach ale szybko znika. Co do działania: wygładza włosy, łatwiej jest je rozczesać nadaje trochę objętosci, nie jest to spektakularny efekt, ale ja na długich włosach widzę różnicę włosy wyglądaja ładniej, bardizej się błyszczą mam mniej odstających końcówek, włosy wygładzone końce przy dłuższym stosowaniu mniej przesuszone