Kremy uniwersalne

Sisley SisleYouth Uniwersalny krem przeciwzmarszczkowy

Krem Sisley Sisleyouth Hydrating-Energizing Early Wrinkles Przeciwzmarszczkowy na dzień 40ml

• 12 sierpnia 2018 o 21:46
    mieszane odczucia
    Korzystam z tego kremu (konsystencja a la lotion) od około 3 miesięcy z przerwami. Mam dość wrażliwą skórę powiek i zaobserwowałam, że jeśli z tego kremu korzystam codziennie - stan mojej skóry zamiast się polepszać, to pogarsza - pojawia się zaczerwienienie i przesuszenie skóry - i to już zdołało zapalić czerwoną lampkę. Na tę chwilę efektów nie widzę żadnych oprócz krótkotrwałego nawilżenia skóry. Dam mu szansę prze kolejne 3 miesiące ale bez większych nadziei. Dziwny zapach, który zniechęca do dalszego stosowania.
    W strefie wolnocłowej
  • 27 maja 2016 o 21:09
    uidealniacz cery
    + lekki, bezpieczny dla cery mieszanej, ale jednocześnie zapewnia wystarczające nawilżenie na dzień; + skóra się nie błyszczy, ale nie ma też uczucia ściągnięcia, skóra czuje się bardzo komfortowo; + po kilku tygodniach stosowania widać, że drobne zmarszczki są wygładzone, pory jakby mniejsze a zaczerwienienia zredukowane; + stres i mój niezbyt zdrowy tryb życia są znacznie mniej widoczne na twarzy, cera wygląda na wypoczętą; + sprawia, że wyrównuje się koloryt mojej naczynkowej, skłonnej do zaczerwienień cery; + świetnie sprawuje się pod makijażem, podkład trzyma się dobrze, cera się nie błyszczy, podkład nie spływa, ale nie ma też suchych skórek; + brak jakichkolwiek negatywnych odczuć, swędzenia, pieczenia, podrażnień, zapychania... + wygodne i higieniczne opakowanie z pompką. Jedyny minusem, jaki zauważyłam, jest kosmiczna cena, jednak jestem skłonna kupować ten krem np. na duty free czy podczas jakichś promocji.
    W strefie wolnocłowej
    elsanta
    29 marca 2015 o 13:07
    że co ...
    Dostałam sporą próbkę tego kremiku do testów wśród innych marek, używam sobie, no fajny myślę, z Sephory dostałam, może kupię. Bardzo przyjemny zapach - cytrynka jak aromat do pieczenia ciast. Zadne tam zioło jak dla mnie - nie lubię aromatów ziołowych. Konsystencja kremowa ale delikatna, nie zapycha co bardzo ważne w moim przypadku, dobrze wpływa na moją skórę więc pewnie działa. Nie nabłyszcza jej, nie przetłuszcza, wszystko pięknie, chyba kupię. Jeszcze przeglądam parę recenzji tu, narzekania na cenę widzę, no oki ale ja te 3 stówy wydam bo kremik naprawdę przyjemny. Po czym szok, sprawdzam tę cenę. Nie wiedziałam że testuję krem z półki La Mer. To jest dwa razy tyle na ile oceniam moją chęć zakupową. Za dużo na ten moment, nie wiem czy nie dobiegnę 50-tki zanim będzie mnie na to stać. Używam tego produktu od: paru tygodni Ilość zużytych opakowań: testy
  • 10 stycznia 2015 o 15:14
    Po trupach do celu
    To nie jest pierwszy produkt tej marki,jednak jest to pierwszy produkt Sisley o którym mam mieszane zdanie. Moim zdaniem,to żadna płynna emulsja,a lekki krem. Bardzo szybko się wchłania,przez co potrzebuje minimum dwie pompki na twarz-czyli jest mało wydajny. Okrutnie śmierdzi cytrynowym płynem do mycia naczyń,na szczęście trwa to ok 10 sekund i smród się ulatnia. No i wisienka na torcie; mam wrażenie,że mnie uczula. Po ok. 2 godzin od użycia,skóra piecze,swędzi,jest napięta i czasem pojawiają się czerwone placki ( na samym początku użytkowania cała buzia była czerwona). Generalnie wszystko na minus i zdrowy rozsądek krzyczy bym nie używała tego badziewia. Co dzień męczyć się z tym smrodem i dziwną aplikacją.. ALE gdy spojrzę w lustro (czerwone plamy znikają po paru minutach od pojawienia) widzę śliczną cerę,wygładzoną i nawilżoną. Makijaż trzyma się bez problemu. Skóra twarzy nie przetłuszcza się więcej niż zwykle,nie pojawiają się zaskórniki itp .. Dla tego efektu zużyje w cierpieniach całe opakowanie,ale czy kupię ponownie? Wątpię. Dwie i pół gwiazdki daję za rezultat,a dwie i pół odejmuję za resztę. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno pełnowymiarowe
    BeataEn
    24 lipca 2014 o 19:21
    niekoniecznie
    Zapach jak dla mnie zbyt ziolowy, niestety produkt mnie uczulil mimo zapewnien marki iz tak sie nie stanie. zbyt lekka konsystensja jak dla skory suchej.Nie zauwazylam specjalnej poprawy kondycji skory. Produkt nie jest wart tak wysokiej ceny.