Odżywki do paznokci

Sally Hansen Odżywka do skórek Cuticle Rehab 8,8 ml
Sally Hansen Odżywka do skórek Rehab 8.8 ml
Sally Hansen Cuticle Rehab Regenerująca Odżywka do Skórek
Sally Hansen Cuticle Rehab

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 sierpnia 2021 o 19:29
    mehh
    No spodziewałam się czegoś lepszego.. do wysuszonych skórek kompletnie się nie nadaję, może sprawdziłby się jako podtrzymanie do takich w idealnym stanie. U mnie poprawy zbytnio nie widać nawet jak kilka razy dziennie smaruję. Aplikacja niby wygodna ale jednak za dużo wypływa po naciśnięciu i ciężko rozprowadzić produkt tak aby nie było nadmiaru - mimo wszystko trzeba wcierać. Na plus jedynie ładny zapach.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie do użytku poza domem
    • ładny owocowy zapach
    Wady:
    • brak skuteczności
  • 22 stycznia 2021 o 11:48
    Zaskakujący w działaniu
    Mam ten olejek już jakiś czas i stosuję go zupełnie inaczej niż by się mogło wydawać. Faktycznie jak niektóre Panie zauważyły na skórki nie działa rewelacyjnie - raczej chwilowo, natomiast cudownie działa na płytkę paznokcia, zgłaszcza gdy zmęczy się ją trwałym manicure i ściągnie masę frezarką lub acetonem. Super wygładza paznokieć i odżywia, po zastosowaniu widoczny, natychmiastowy efekt. Zatem dla mnie bezcenny i na pewno zostanie w mojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • forma z pędzelkiem
    • działanie na paznokcie
  • 5 października 2020 o 0:40
    Mój faworyt
    Długo szukałam kosmetyku, który uratuje moje skórki, gdyż niestety mam zły nawyk ich skubania. I w końcu się udało. Produkt stosujemy codziennie przed snem, aplikujemy za pomocą pędzelka i wmasowujemy w skórki. W moim przypadku na drugi dzień już widać było polepszenie stanu, a do pełnego "wyleczenia" potrzebne było tylko parę dni. Konsystencja produktu jest dosyć gęsta. Zdecydowanie jest to mój faworyt i kupię ponownie :) także jeśli ktoś też ma ten zły nawyk skubania to serdecznie polecam ten produkt
    • skuteczność
    • wielkość tubki
    Renees
    25 maja 2020 o 20:54
    Zużyłam kilka opakowań
    Z suchymi skórkami kremy do rąk takie standardowe raczej sobie nie radzą, a jeśli pomagają to doraźnie. Z tą odżywką jest tak, że nakładana na noc bardzo dobrze odżywia i nawilża skórki. W ciągu dnia uważam, że nie ma sensu marnować produktu, którego działanie wtedy można by porównać do wielu innych, tańszych produktów. Konsystencja przypomina olejek, natomiast już z własnego doświadczenia wiem, że olejki i oliwki są dużo tłuściejsze niż ten :) wchłania się prawie całkowicie, zostawia taką minimalnie widoczną warstewkę i właśnie dlatego uważam, że to produkt świetny na noc. Ma czas wchłonąć całkowicie i zadziałać jak należy, kiedy nie myjemy kolejny raz dłoni i nie wypłukujemy produktu, który do końca nie zdążył wchłonąć. Jego dwa główne działania to skuteczne nawilżanie, i odżywianie. Widać efekt już po 1 nocy, a z czasem regeneruje skórki na tyle, że nawet jak zrezygnowałam czasowo z tej odżywki to i tak były w lepszym stanie. Ostatnio powróciłam do niej, miałam przerwę od regularnego stosowania dosyć długą, pierwsze opakowanie tego produktu chyba kilka lat temu miałam i wtedy stosowałam pamiętam w pracy, tak doraźnie co dawało średnio zadowalający efekt. Ale na noc jest super :) i w takiej wersji nocnej polecam używać. Ale tak czy tak, to jest to jeden z lepszych produktów tego typu ponieważ poza skutecznym działaniem to i aplikacja czyli pędzelek ułatwia korzystanie z odżywki. Pędzelek jest miękki i da się kontrolować ilość nakładanej odżywki. Co w praktyce wygrywa jak nie chce mi się bawić z wylewaniem produktu, rozcieraniem itp. Ciach, ciach i mamy skórki pokryte odżywką :)
    martinx
    28 listopada 2019 o 9:40
    Doraźny pomocnik
    Olejek zamknięty w poręcznym opakowaniu z pędzelkiem jest wygodny w użyciu. Bardzo przyjemnie pachnie, konsystencja gęsta, jakby żelowa, nie rozlewa się, ale jak to olejek jest tłusty. Lubię go używać kiedy mam chwilkę przerwy w pracy. Moje skórki wymagają nawilżenia, nie mam jednak z nimi dużych kłopotów. Doraźnie kosmetyk sprawuje się dobrze, ale nie daje efektów długofalowych. Zresztą chyba nie trafiłam na kosmetyk, po którego użyciu cudownie nawilżona skóra nie będzie potrzebowała uwagi. Trzeba po prostu systematyczności i ciągłości w działaniu.
    • aplikacja
    Wady: