Korektory pod oczy

Bourjois CC Eye Cream Korektor pod oczy

Bourjois 123 Perfect Cc Korektor pod Oczy 22 Light Beige 1,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 listopada 2020 o 13:42
    ok
    Byłby to bardzo dobry produkt, gdyby nie aplikator. Jest on silikonowy, zbyt giętki i ciężko nakłada się nim produkt. Sam korektor bardzo mi się podoba. Jego krycie jest średnie, nie oksyduje. Dobrze łączy się z podkładem. Nie podkreśla zmarszczek ani się nie roluje. Jest również bardzo wydajny. W regularnej cenie bym go nie kupiła ale na szczęście często jest na promocji. Dobrze wygląda na skórze pod oczami przez cały dzień.
    Zalety:
    • trwałość
    • nie oksyduje
    Wady:
    • aplikator
  • 22 czerwca 2018 o 13:23
    Szału nie było
    To kolejny już kosmetyk marki Bourjois który nie spełnił moich oczekiwań. Krycie produktu średnie, roluje się na powiece i wchodzi w załamania. Trwałość też pozostawia wiele do życzenia. Aplikator nie praktyczny, cena za wysoka.
  • 1 listopada 2017 o 9:18
    Dla mnie idealny.
    Bardzo dobry produkt. Idealnie dopasowuje się do mojej skóry, nie podkreśla suchych skórek ani tym bardziej zmarszczek. Nie jestem przekonana co do produktów drogeryjnych, ale ten korektor okazał się strzałem w dziesiątkę. Przyjemna aplikacja i konsystencja. Wystarczył mi na dość długo, chociaż przyznam rację przedmówczyniom, że nie widać, jak produktu ubywa. Kupowałam go w SuperPharm za ok. 31 zł, ale wydaje mi się, że 45 zł jest zbyt wygórowaną ceną.
    AniaIza
    27 sierpnia 2017 o 21:29
    Dla mnie bardzo dobry
    Mam bardzo duże zasinienia pod oczami. Jednocześnie suchą skórę, więc zwiększoną tendencję do zmarszczek. Produkt daje mi średnie krycie, ale nie przesusza skóry, nie znika w ciągu dnia, przypudrowany nie zbiera się w zmarszczkach. Przyzwoicie rozświetla. Po wypróbowaniu baaardzo wielu produktów, które poza kryciem przyspieszały mi pojawianie się zmarszczek, od ok. 2 lat jestem mu wierna. Cena jest dla mnie akceptowalna (zawsze, kiedy jest w promocji kupuję zapas). Jedno opakowanie wystarcza mi na ok. 2 miesiące. Minusem jest to, ze kończy się znienacka. Zawsze mam opakowanie zapasowe, ale na wyjazdy ono też jest niezbędne (chyba, ze mam świeżo rozpoczęty egzemplarz). Uwielbiam, że nie ma pędzelka (uważam to za mało higieniczne rozwiązanie). Można aplikować bardzo małe ilości, co daje możliwość stopniowania krycia i nie marnuje się produktu.
    Zalety:
    • Nie krzywdzi skóry pod oczami.
    • średnie krycie.
    • satysfakcjonujące rozświetlenie
    • Cena (w promocji)
    • Nie zbiera sie w zmarszczkach (przypudrowany)
    • Aplikator
    Wady:
    • opakowanie (nie widać zaawansowania zużycia
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 kwietnia 2016 o 14:25
    Dobry korektor jednak jego cena to mega przesada
    Jest to najlepszy korektor jaki miałam... Pięknie kryje i ma super kolor, fajną konsystencję. Bardzo dobra trwałość. Jednak gdy zobaczyłam że po 3 tygodniach stosowania korektora w opakowaniu nic nie było.... najpierw stwierdziłam że został mi sprzedany zużyty kosmetyk... jednak potem popatrzyłam dobrze na opakowanie i zobaczyła ile mililitrów ma ten korektor... 1,5ml za 45zł !!!!! To jest normalnie zdzierstwo w biały dzień !!!!! Normalnie korektory mają ok 7-8ml a tu 1,5 ! Okropność. Niestety to spowodowało że zrezygnowałam z tego kosmetyku... a szkoda bo jest bardzo dobry.

Zobacz także inne Korektory pod oczy