Serum do twarzy

Clochee Intensive Moisturising Serum Serum silnie nawilżające

• 22 lutego 2025 o 9:40
    Dobre serum.
    Serum jest bezwonne, a jego konsystencja jest wodnista. Wchłania się błyskawicznie. Zawiera w sobie malutkie błyszczące drobinki, które zanikają po wchłonięciu. Skóra po aplikacji tego produktu zdrowo promienieje i jest całkiem mocno nawilżona.
  • 30 października 2024 o 12:10
    Nawet okej!
    Produkt ma bezwonną, wodnistą, przezroczystą konsystencję. Wchłania się błyskawicznie. Zawiera malutkie błyszczące drobinki, które zanikają po wchłonięciu. Skóra po aplikacji zdrowo promienieje i jest całkiem mocno nawilżona.
    Wiksana
    28 sierpnia 2023 o 11:10
    Nie dla skóry potrzebującej prawdziwego nawilżenia
    Serum zamknięte jest w opakowaniu z pomką - lubię takie opakowania, zapewnia sterylność produktu, faktycznie czasem dosyć energicznie serum wypada, ale wystarczy się nauczyć z nim obchodzić. Samo serum jest wodniste, bardzo szybko się wchłania, pozostawiając skórę przyjemnie suchą (ale nie, że przesuszoną). U mnie (cerę mam mieszaną, z tendencją do przesuszania na policzkach) efekt jest niestety za słaby, chociaż serum ma w nazwie "silnie nawilżające", to mam co do tego bardzo duże wątpliwości. Dodatkowym minusem jest rolowanie - ile bym nie odczekała zawsze mi się zroluje, próbowałam łączyć z różnymi produktami i często problem w mniejszym lub większym stopniu się pojawia. Po tej cenie i opisie spodziewałam się czegoś znacznie lepszego, z moją mieszaną cerą sobie niestety nie radzi.
    Zalety:
    • sterylne opakowanie
    Wady:
    • efekt, a raczej jego brak
  • 19 marca 2021 o 23:00
    Fajne serum :)
    Mam cerę mieszaną, ale zauważyłam że odpowiednie nawilżenie jest najważniejsze w jej pielęgnacji. Dlatego zawsze szukam dodatkowego produktu o tym działaniu. Serum Clochee sprawdziło mi się bardzo dobrze w tym celu. Używam go od razu po prysznicu albo po umyciu twarzy. Nie odczułam nieprzyjemnego ściągnięcia skóry. Jest bezzapachowe za co należą się oklaski, ponieważ perfumy mogą powodować podrażnienia. Jest też przyjazne środowisku i odpowiednie dla wegan co jest dodatkowym plusem.
  • 23 stycznia 2021 o 10:03
    Daje rade!
    Do tej pory używałam dużo tańszych produktów i musze przyznać ze były one jednak gorszej jakości.To serum radzi sobie świetnie na moich suchych policzkach nawet bez kremu nawilżającego.Jest pięknie opakowane w szklana buteleczkę z pompka co jest również dużym plusem.Serum stosuje na noc i rano moja twarz wciąż jest gładka i nawilżona.
    Zalety:
    • Nawilza
    • Ładne opakowanie
    • Konsystencja
    Wady: