Kremy na noc

Eucerin Volume-Filler, Krem przywracający objętość na dzień, do skóry suchej

• 22 kwietnia 2020 o 7:20
    Szkoda, że zapomniany
    Bardzo dobry krem dla osób z suchą, wrażliwą skórą. Cudów nie robi ale najważniejsze, że nie szkodzi. Nie podrażnia, nie zapycha. Nadaje się pod makijaż. Szkoda, że firma wycofała się z rynku polskieg o, nie rozumiem tego .
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    _Sasha_
    1 lutego 2016 o 0:13
    ma wady, ale..
    Kiedy poznałam krem z tej serii na noc, który jest dla mnie ideałem, to natychmiast zakupiłam w ciemno bez próbki krem na dzień. I tutaj niestety muszę powiedzieć, że nie jest on tak dobry jak krem na noc. Jeżeli chodzi o działanie, to jest ok, czyli skóra po nim jest gładka, przyjemna, odżywiona.. Jeżeli chodzi o wady to: * krem pomimo, że jest przeznaczony dla cery suchej, jest gęsty, treściwy, to i tak muszę go wziąć trochę więcej bo uważam, że jest za mało tłusty, * krem czasem roluje mi się na twarzy, * jest kiepski pod makijaż-powoduje ciemnienie i pomarańczowienie podkładu, nie tylko ja to zauważyłam. Pomimo tych wad i tak cera jest po nim fajna, ale niestety więcej go nie kupię, zostanę przy moim ulubieńcu na noc. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze zaczęte
    Noor
    4 czerwca 2014 o 15:49
    Przyzwoity
    Miałam obie wersje tego kremu, czyli tę - wydaną pod apteczną marką Eucerin oraz Cellular Anti-Age wypuszczoną pod drogeryjną marką Nivea i najlepszy z niech jest ... Nivea <b>SERUM</b> Cellular Anti-Age. Krem jest przyzwoity. Z pewnością lepszy, niż Nivea w którym drażnił mnie mocny i ostry zpach. Tu zapach jest delikatniejszy, konsystencja gęsta ale krem dobrze się rozsmarowuje i nawet wchłania w moją tłustą cerę, mimo, że jest przeznaczony do suchej - spodziewałam się o wiele bardziej tłustego mazidła widząc Dibutyl Adipate na 7. miejscu w składzie. Używałam go tylko na noc na zmianę z serum retinolowym. Rano cera była dobrze nawilżona i gładka, bez śladów odgniecionych od poduszki, jak czasem zdarza się przy kiepsko nawilżającym kosmetyku, pory nierozepchane. Ot, dobry krem w niebotycznej cenie. Używam tego produktu od: używałam przez miesiąc, korzystając z próbek, więc o opakowaniu nie mogę nic powiedzieć. Ilość zużytych opakowań: kilka próbek - jedna starcza na jakieś 4 razy.

Zobacz także inne Kremy na noc