Pomadki i szminki

Rimmel Moisture Renew 200 Latino
Rimmel Moisture Renew Szminka do ust, 510 Mayfair Red Lady Mayfair Red Lady 4 g
Rimmel Moisture Renew
Rimmel Moisture Renew Szminka do Ust 200 Latino

Nasi użytkownicy zostawili 119 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2024 o 15:38
    Poprawnie i bardzo dobrze
    Przyznać trzeba, że wiele dobrego dla świata zrobiła zmieniająca siw moda i trend odchodzący od matowych ust. Ja siw bardzo cieszę, bo matowe usta na codzień to bylo olbrzymie wyzwanie a walka z wysuszeniem trwa bardzo długo. Na ten produkr trafiłam przypadkiem...kiedyś na jakimś kanale influ się zachwycała pięknym efektem i skusiła mnie bardzo. Szminka jest w zwykłym . opakowaniu plastikowym, nie rzuca siw w oczy i nie ma jakiegoś viralowego rozwiązania ale to nic bo zawartość nadrabia kilkukrotnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i mam 2 opakowania pod ręką, ponieważ więcej kolorów mi nie podchodzi więc zdecydowałam się na bezpieczny nuderoz zimny i brąz. Używam na zmianę i uwielbiam ich efekt oraz działanie. Są super kremowe, nawilżająca formuła która nie podkreśla żadnych skórek. Wygładza optycznie usta I sprawia wrażenie zadbanych, pełnych i zadbanych. Bardzo mi się podoba efekt jak i noszenie kosmetyków na ustach. Są bardzo przyjemne, nie wysuszają i się pięknie zjadają...delikatnie. Kolor jest delikatny, woec wyglądają naturalnie i zbliżone do naturalnego koloru ale to kwestia gustu. Ja chciałam jak najbardziej zbliżone, żeby nie poprawiać...chociaż z perspektywy czasu nakładanie jest tak przyjemne ze można to robić beż lusterka. Widziałam w ofercie też mocniejsze i ciemniejsze kolory ale nie są w moim stylu. Zadowolona jestem że swojego wybory i zapewne trafi ponownie do koszyka. Tym bardziej że dla mnie to takie pielęgnująca mini szminka, bo nie pogarsza..nie wysusza, wręcz przeciwnie. Polecam na spróbowanie...w promocji kosztuję coś około 15 zł czyli...śmieszne pieniądze
  • 24 kwietnia 2024 o 21:19
    Piękne kolory
    Szminkę od Rimmel kupiłam już ponad rok temu w przepięknym kolorze nude. Opakowanie bardzo ładne, koloru fioletowego, wygląda elegancko i przyciągająco. Sama pomadka jest kremowa, dobrze nawilża, wykończenie z „połyskiem”. Trwałość natomiast nie jest rewelacyjna. Dokładanie produktu nie porównuje ważenia na ustach za co duży plus. Ogromnym plusem jest duża gama kolorystyczna. Lubię ten produkt!
    DagiStr
    20 stycznia 2024 o 20:37
    Piątka za odcień
    Generalnie nie używam pomadek ale tę kupiłam ze względu na kolor - VintagePink 180 - naturalny brudny róż, idealnie dopasowuje się do mojego naturalnego odcienia ust i bezproblemowo łączy z większością konturówek które mam, to po prostu mój kolor. Pomadka ma bardzo miłą kremową konsystencję i mam wrażenie że faktycznie lekko nawilża usta, a z całą pewnością ich nie wysusza, jestem fanką naturalnych efektów więc jej trwałość jest dla mnie w pełni wystarczająca.
    Zalety:
    • Genialny odcień
    • Kremowa konsystencja
    • Lekkie nawilżenie
    Wady:
  • 11 kwietnia 2023 o 16:19
    Poprawna szminka o pięknym zapachu
    Szminkę kupiłam ze względu na kolor - mam odcień 220 Heather Shimmer, jednak to zapach podoba mi się w tej pomadce najbardziej. co do samej szminki to jest naprawdę poprawna i świetna do używania na co dzień, ma gładką, masełkowatą konsystencję, która dobrze się rozprowadza i faktycznie nawilża wargi. Jest dobrze napigmentowana, kolor u mnie utrzymuje się około 3 godzin. Ściera się równomiernie, nie pozostawia nieestetycznych obwódek. Opakowanie ładne, klasyczne, cena przystępna. Sztyft pomadki optymalny, nie za miękki, dobrze wyprofilowany. Być może skuszę się na inną wersję kolorystyczną.
  • 3 kwietnia 2023 o 10:57
    Mój ulubiony odcień Vintage Pink 180
    Kupuję pomadkę marki Rimmel ze względu na kolor. Nie odczuwam takich wspaniałości na ustach jak opisuje producent. Nawilżenie odpowiednie, lecz osobiście stosuje dodatkowe formy nawilżenia i regeneracji ust(peeling, masło, pomadka). Szminka jest w kremowej konsystencji, w trakcie noszenia nie wysycha. Dobrze na pigmentowana formuła, kolor utrzymuje się do około 3-4h. Delikatny zapach.
    Zalety:
    • kolor
    • dobra pigmentacja
    • kremowa konsystencja