Żele pod prysznic

Le Petit Marseillais Douche Creme Extra Doux Lait de Vanille Kremowy żel pod prysznic `Mleczko waniliowe`

Le Petit Marseillais Żel pod prysznic mleczko Waniliowe 400ml

• 26 lutego 2021 o 14:21
    ta wanilia mogłaby być słodsza
    Żele z Le Petit Marseillais mają 2 wspólne cechy, któe zuważyłam. Cudowny zpacah, który utrzymuje się także na skórze oraz przemiłą konsystencję, która jest jakby olejkowa i która pieni się nieprzesadnie. Żel o zapachu wanilii to kolejny żel z tej firmy, który pokochałam ( choć brzoskwinia i nektaryna mają u mnie niezaprzeczalne 1 miejsce) Delikatnie pielęgnuje, nie przesusza i nie podrażnia skóry. Zakupię ponownie.
    jaga00
    13 maja 2020 o 19:53
    Super
    Uwielbiam te żele pod prysznic. Mają dla mnie świetną kremową konsystencję, zapach wanilii, który długo się utrzymuje na skórze. Co najważniejsze dla mnie to fakt, że nie wysusza skóry, wręcz odwrotnie skóra jest nawilżona, gładka. Cena adekwatna do produktu. U mnie się sprawdza.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
    Wady:
    saajko
    17 października 2019 o 8:29
    spodziewałam się czegoś więcej
    Kupując ten produkt zdecydowanie liczyłam na coś więcej, także czuję niemałe rozczarowanie. Żel znajduje się w estetycznym, wygodnym opakowaniu, ma przyzwoitą cenę i jest dobrze dostępny - to są jedyne jego plusy. Pieni się kiepsko, przez co bardzo traci na swojej wydajności. Zapach pozostawia baardzo wiele do życzenia, wanilia jest ledwo wyczuwalna i nie zostaje nawet na chwilę na skórze. Kosmetyk dobrze myje, pozostawia skórę delikatnie nawilżoną, ale mnie nie zachwycił i będę szukać dalej swojego ulubieńca.
  • 19 lipca 2019 o 12:02
    Ok.
    Żel który używa mój partner i ja! Super produkt dla każdego. Na początku myślałam, że ten żel jest troszkę wyolbrzymiony, aż do pierwszego użycia. Faktycznie bardzo chętnie po niego sięgam i go kupuję. Posiada bardzo ładny zapach. Świetnie się pieni. Bardzo kremowa, przyjemna konsystencja. Super wygodne opakowanie, które nigdy mnie nie zawiodło. Jestem na tak!
  • 18 lipca 2019 o 21:35
    Swietny
    Świetny żel który uwielbiam!!! Świetnie się sprawdza pod prysznicem... myje skore i nie pozostawia jej suchej. Bardzo wydajny produkt. Zapach rewelacyjny. Polecam!!!