Balsamy do ciała

Playboy VIP for Her, Body Lotion Balsam do ciała

Playboy VIP for Her Balsam do ciała 250ml

• 19 kwietnia 2018 o 21:20
    Jako balsam zapachowe do ciała Tak!
    Bardzo lekki balsam o działaniu nawilżającym. Ale nie jest to jego główne zadanie. Jego specjalność to zapach i tu jest ok. Ale zapomniałam używając go o jakiejkolwiek pielęgnacji.
    Zalety:
    • Zapach odpowiedników niektórych drogich perfum
    Wady:
    • Mała regeneracja
  • 17 stycznia 2016 o 20:13
    Całkiem przyjemny balsam
    Balsam umieszczony jest w białej tubce otwieranej na klik. Buteleczka jest fajnie wyprofilowana i dobrze leży w dłoni. Ma ciekawą, elegancką szatę graficzną przyjemną dla oka. Niestety nie widać stopnia zużycia produktu za co odejmuje pół gwiazdki. Produkt ma przyjemną konsystencję nie jest ani za gęsty, ani za rzadki. Super rozprowadza się go na ciele. Szybko się wchłania. Nie smuży, nie bieli. Nie pozostawia tłustego filmu. Dobrze nawilża i sprawia, że skóra jest aksamitna i miła w dotyku. Nie polecam jednak stosować na lekko podrażnioną skórę, bo wtedy nie zdaje egzaminu (mam na myśli skórę od razu po goleniu, czy depilacji) Jeżeli chodzi o zapach to jest bardzo przyjemny, delikatnie słodki. Dość długo utrzymuje się na skórze. Produkt jest wydajny. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 16 października 2015 o 22:29
    Mile zaskoczona.
    Nie miałam zamiaru kupować. Podeszłam do półki tylko z zamiarem powąchania. I to była miłość od pierwszego powąchania. Stosowałam dwa razy dziennie na całe ciało. I efekt był boski! Naprawdę po tym balsamie nie spodziewałam się takiego efektu. Skóra była nawilżona i taka przyjemna w dotyku... aksamitna. Zapach jak dla mnie cudny. W zasadzie jak dla mnie ma same plusy. Na pewno kiedyś kupię go ponowie. :) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 5 września 2015 o 14:34
    Na lato najlepszy!
    Rok temu na wakacjach nie mogłam oderwać oczu od pięknie opalonej skóry mojej koleżanki, dosłownie bił od niej blask a skóra wyglądała na niesamowicie zadbaną. Dopiero z bliska zauważyłam, że pokryta jest delikatnymi drobinkami. Okazało się, że to zasługa tego balsamu. Kupiłam go dla siebie i przepadłam. Zapach wyróżnia go na tle innych balsamów drogeryjnych, pachnie jak perfumy z wyższej półki. Dobrze nawilża, szybko się wchłania, a rozświetlające drobinki dają delikatny efekt, niczym nie przypominającego chamskiego brokatu. Przez zimę zdradzam go z bardziej odżywczymi produktami i olejkami, ale i tak to jeden z najfajniejszych balsamów jakie miałam. Aż dziw, że taka perełka trafiła się akurat od Playboya :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie trzeciego opakowania
  • 2 lutego 2015 o 19:29
    zakochałam się w nim
    Balsam jest świetnym kosmetykiem, uniwersalnym, pozytywnie wpływającym na całe ciało. Smaruje nim nogi, dłonie, ręce i dekolt. Oprócz tego, że pomógł mi na długo nawilżyć skórę i ją zregenerować, to w dodatku nadaje jej piękny blask. Aż nie mogę się doczekać, kiedy użyję go latem na odsłonięte ciało…;-D Ma piękny zapach i poprawia kondycję oraz wygląd skóry. Cena bardzo przystępna, a balsam wydajny w użyciu! Używam tego produktu od: listopada 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2