Balsamy do ciała

Playboy Play It Sexy, Body Lotion Balsam do ciała

• 20 kwietnia 2021 o 20:45
    Najlepszy
    Balsam do ciała został kupiony w zestawie. Starcza na dość długo i ten piękny zapach po prostu obłędny. Balsam bardzo dobrze się wchłania, wcięta i przez jakiś czas utrzymuje sieczna ciele. Napewno nie raz jeszcze kupię. Zalety: -cena -dostępność -zapach
  • 27 grudnia 2020 o 22:52
    Bez rewelacji
    Balsam jest perfumowany. Przyjemnie pachnie. Produkt nie jest wydajny. Skład nie jest najlepszy. Nie posiada właściwości pielęgnacyjnych, nawilżających, odżywczych. Balsam posiada wygodne, poręczne opakowanie. Ponownie nie zdecydowałabym się na zakup tego balsamu, poniewaz preferuję bardziej naturalną pielęgnację.
    Zalety:
    Wady:
    • brak właściwości pielęgnacyjnych
  • 13 października 2020 o 10:58
    Drażniący zapach
    Balsam sam w sobie jest całkiem niezły. Bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu na skórze ciała. Produkt mnie ani nie uczulił ani nie podrażnił. Dobrze nawilża ale z sucha skórą sobie niestety nie poradzi. Moim zdaniem wydajność balsamu jest całkiem dobra. Niestety produkt ma okropnie chemiczny zapach, mnie on aż drażni. Dlatego nie zdecyduję się na ponowny zakup tego balsamu.
    • szybko się wchłania
  • 27 września 2020 o 14:11
    Niezły
    Ogólnie produkt całkiem niezły. Ma lekką nie klejącą się konsystencję. Produkt jest też całkiem wydajny, ponieważ przy nałożeniu nie wielkiej ilości fajnie się rozprowadza. Po zastosowaniu czuć przyjemne nawilżenie skóry i co bardzo bardzo ważne super się wchłania. Nie lubię czuć produktu na skórze a ten balsam dzięki fajnej wchłanialności pod tym względem jest idealny. Jedynym delikatnym mankamentem według mnie jest zapach. Długo utrzymuje się na ciele, jednak uważam że jak dla mnie jest on troszkę drażniący w zapachu.
  • 4 marca 2020 o 16:32
    Chemiczny śmierdziuszek
    Balsam Play It Sexy kupiłam w sklepie Dealz. Ogólnie balsam słabo działa jako kosmetyk nawilżający ciało. Zostawia lepką warstwę na skórze i ma okropny chemiczny zapach, który czuć później na ubraniach. Użyłam go 2-3 razy i wywaliłam. Ani ja, ani mój chłopak nie daliśmy rady go wąchać :)
    Zalety:
    Wady:
    • nie pielęgnuje
    • chemiczny zapach
    • lepi się
    • zostaje na ubraniach