Odżywki do włosów

Garnier Botanic Therapy, Mleko kokosowe & makadamia, Odżywka do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 282 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2025 o 11:53
    Pięknie pachnącą odżywka
    Garnier Botanic Therapy Mleko Kokosowe & Makadamia to odżywka, która naprawdę działa! Ma lekką, kremową konsystencję, która doskonale rozprowadza się na włosach i sprawia, że stają się miękkie, nawilżone oraz łatwe do rozczesania. Już po pierwszym użyciu widać różnicę – włosy są wygładzone, lśniące i pełne zdrowego blasku. Zapach to ogromny atut – delikatny, kokosowy, ale nie przytłaczający, długo utrzymuje się na włosach. Skład wzbogacony o mleko kokosowe i olejek makadamia doskonale odżywia i regeneruje, zwłaszcza suche i zniszczone pasma. Odżywka nie obciąża włosów, nie powoduje ich przetłuszczania i sprawia, że są bardziej sprężyste i elastyczne. To świetny wybór dla osób, które szukają skutecznej pielęgnacji w przystępnej cenie. Zdecydowanie warto wypróbować!
  • 23 marca 2025 o 19:17
    Łatwe rozczesywanie włosów
    Kupiłam ten produkt głównie dlatego, że mało co potrafiło mi pomóc w walce ze splątanymi włosami. Drugorzędną sprawą była dla mnie cena czy zapach. Jeśli chodzi o efekt, regularne stosowanie sprawiło, że to rozczesywanie stawało się łatwiejsze, przyjemniejsze i przede wszystkim - mniej bolesne.
    Zalety:
    • dostępność - produkt bez problemu zakupiam stacjonarnie
    • cena - przystępna
    • wydajność - produkt używałam regularnie przez około miesiąc
    • konsystencja - bardzo gęsta
    • efekt - przede wszystkim brak problemów z rozczesywaniem włosów, a na tym najbardziej mi zależało
    • zapach - przyjemny, długo utrzymujący się na włosach
    • opakowanie - poręczne, łatwe w transporcie
    Wady:
    • włosy niestety były trochę zbyt bardzo obciążone, czego osobiście nie lubię, ale to kwestia gustu i predyspozcji włosów (moje akurat są cienkie, łamliwe i przetłuszczające się)
    • produkt musiałam długo zmywać, żeby mieć pewność, że nie mam go już na włosach
  • 10 marca 2025 o 15:34
    super
    Ta odżywka to strzał w dziesiątkę! Włosy są gładkie, nie puszą się, a do tego pięknie pachną przez długi czas. Po użyciu są miękkie, dobrze nawilżone i łatwo się rozczesują. Idealna dla każdego, kto chce mieć zdrowe i zadbane włosy!
  • 6 października 2024 o 15:35
    Jestem posiadaczką włosów cienkich, delikatnych, długich i bardzo podatnych na puszenie i plątanie. Moje włosy lubią odżywcze, nawilżające produkty, ale o lekkiej formule, która ich nie obciążają i takich właśnie szukam, choć nie jest to wcale tak łatwe jakby mogło się wydawać. Jesienią mam szczególnie problem z puszeniem i plątaniem, włosy czasem stają się też szorstkie w dotyku, więc kiedy tylko zobaczyłam tę odżywkę wiedziałam, że musi być moja. Odżywka z serii Botanic Therapy z mlekiem kokosowym i migdałami jest treściwa, mocno nawilżająca, odżywcza, pomaga zdyscyplinować kosmyki bez obciążenia i nadaje im aksamitną miękkość. OPAKOWANIE Podoba mi się design opakowań masek z tej serii, są zupełnie nietypowe jak na tego typu produkt. Tubko-butelka ma kolor kremowy z brązowo-złotymi elementami, w centralnej części znajduje się logo marki. Z tyłu znajduje się dokładny, obszerny opis oraz skład w formie mini analizy – mamy rozpisane pochodzenie i funkcje poszczególnych składników. Opakowanie ma zamknięcie na klik, co ułatwia otwieranie nawet mokrymi rękami. Otwór dozujący jest odpowiedniej wielkości, dlatego możemy precyzyjnie dozować pożądaną ilość kosmetyku. ODŻYWKA Najbardziej w tej odżywce spodobał mi się zapach i zdobył moje serce od pierwszego użycia. Pachnie wręcz jak Rafaello, słodkim kokosem! Zapach jest słodki, lekko mleczny. Odżywka ma gęstą, kremową formułę przypominającą maski do włosów. Nakładałam ją na kilka-kilkanaście minut, choć producent nie wspomina jak długo należy ją trzymać na włosach. Lubie stosować ją kiedy jestem zabiegana, bo wystarczy chwila, aby uzyskać świetne efekty. Przede wszystkim bardzo dobrze nawilża włosy, które po spłukaniu stają się miękkie, sprężyste i gładkie, aż czuje się to nawilżenie. Nie obciąża włosów, które zachowują swoją objętość, ale są też bardziej podatne na układanie. Dedykowana jest włosom suchym i puszącym się – czyli takim jak moje – i świetnie się na nich sprawdza! Przynosi świetne efekty w pielęgnacji a dodatkowo ma całkiem przyjazny włosom skład. Na uwagę zasługuje fakt, że formuła zawiera aż 98% składników pochodzenia naturalnego. Wydajność jest bardzo dobra, bo nie trzeba zbyt wiele produktu na całe włosy. Cena regularna to ok. 20 zł, ja kupiłam w promocji za ok. 10 zł. Dostaniemy ten produkt w większości drogerii stacjonarnych i internetowych. Myślę, że posiadaczki włosów suchych i puszących się będą zadowolone.
  • 31 lipca 2024 o 9:55
    Odzywka z mlekiem kokosowym
    Zapach oczywiście cudowny! Opakowanie wygodne w użyciu. Wystarczy niewielka ilość a włosy po użyciu są miękkie, bardzo łatwo się rozczesują, nie plączą. Do tego pięknie pachną, zapach ten utrzymuje się na włosach. Zdecydowanie godna polecenia.