Odżywki do włosów

Ziaja GdanSkin, Morska odżywka do włosów

Apteka Polska APTE.PL
Bodyland.pl
Pachnidelko
Ziaja GDANSKIN Morska odżywka do włosów 100 ml 7074503

Nasi użytkownicy zostawili 39 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 marca 2025 o 21:07
    Nie dla moich włosów
    Odżywkę kupiłam w zwykłym sklepie spożywczym za 8zł.Niestety nie przypadła do gustu moim włosom gdyż po jej zastosowaniu stają się matowe i bez połysku.Mimo,że stosowałam raz w tygodniu to po kilku użyciach musiałam z niej zrezygnować.Nie nadaje się do moich włosów. Wiecej nie kupię.
    dhajka
    19 stycznia 2025 o 13:12
    Doskonale nawilża przesuszone włosy. Wygładza. Ułatwia rozczesywanie.
    Odżywka znajduje się w wygodnym w użyciu opakowaniu. Ma piękny niebieski kolor przywołujący na myśl morską bryzę. Zapach również jest przyjemny, delikatny. Odżywka posiada średnio gęstą, kremową konsystencję. Aplikacja jest komfortowa,gdyż z łatwością można wydobyć z opakowania odpowiednią ilość odżywki. Odżywka nie spływa z włosów. Nie obciąża ich ani nie przyspiesza przetłuszczania. Daje efekt wygładzenia i nabłyszczenia. Doskonale nawilża przesuszone włosy. Zmiękcza oraz odżywia. Ułatwia rozczesywanie.
  • 8 października 2024 o 14:11
    Nadmorska pielęgnacja włosów
    Bardzo jestem zadowolona z odżywki z serii Gdanskin od Ziaja. Odżywka została oparta na nawadniającej mocy kocanki nadmorskiej. Zawiera ochronny filtr UV, który chroni włosy przed słońcem. Intensywnie nawilża i odbudowuje przesuszone włókna włosów. Ułatwia ich rozczesywanie oraz je wygładza. Zmniejsza łamliwość i kruchość włosów. Wystarczy naniesc niewielką ilość na mokre włosy. Łatwo się spłukuje.
    Zalety:
    • Doskonale nawilża i odbudowuje przesuszone włókna włosów
    • Włosy są bardziej mocniejsze i wygładzone
    Wady:
  • 10 lipca 2024 o 14:01
    lekka
    Z kolei morska odżywka z Ziaji ma lekką konsystencję i częściej sięgam po nią latem, kiedy moje włosy nie potrzebują intensywnej pielęgnacji. Włosy po jej użyciu są nawilżone, miękkie i miłe w dotyku. Odżywka ma dość rzadką konsystencję, przez co nie jest super wydajna
  • 3 lipca 2024 o 17:17
    Zbawienie dla długich włosów
    Idealna! Mam baaaaardzo długie włosy. Często nie chce mi się nakładać odżywek, które muszę pobyć ileś minut na włosach. I tu świetnie sprawdza się właśnie Ziaja. Nakładam ją, rozczesuję włosy i spłukuję. Chwila na włosach a działanie boskie. Mogę się po niej normalniej rozczesać, włosy nie plączą się, są miękkie i lekkie. Zapach też jest bardzo przyjemny i utrzymuje się przez kilka dni. Polecam każdej długowłosej :)