Tusze do rzęs

Essence All Eyes On Me, Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

Bodyland.pl
Essence All Eyes On Me Multi Effect Waterproof Mascara 8 ml Wodoodporny tusz do rzęs Black
notino.pl
Essence All Eyes On Me
Essence All Eyes On Me Wodoodporny Tusz do Rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lipca 2024 o 19:53
    Słaby tusz
    Ten tusz do rzęs zawodzi na kilku frontach. Przede wszystkim, tusz nie jest tak wodoodporny, jak sugeruje jego nazwa. Po kilku godzinach noszenia, szczególnie w wilgotnych warunkach, zaczyna się rozmazywać, co jest dużym minusem.Aplikacja również pozostawia wiele do życzenia. Tusz ma tendencję do grudkowania się i sklejania rzęs. Kolejną wadą jest formuła, która szybko wysycha w opakowaniu.
  • 26 września 2023 o 11:58
    "All eyes on me"... - bo wyglądam jak klaun
    Rzadko kupuję tusze wodoodporne, ale czasem i taki się przydaje. Niestety: to jest koszmarek. Na plus poręczne opakowanie i szczoteczka dobrze rozczesująca włoski. Nie zbryla się, nie skleja rzęs. I to koniec plusów. Efekt umalowanych rzęs praktycznie nie istnieje - po nałożeniu 1 warstwy praktycznie nie widać efektu. Zero makijażu. Rozumiem "naturalny look", ale to przesada. Aby mieć umalowane oko trzeba się napracować szczoteczką. W trakcie dnia odbija się na powiece, więc makijaż wygląda nieświeżo. Jeśli chodzi o wodoodporność... trudniej zmyć to płynem micelarnym, ale woda nieźle rozpuszcza ten produkt. Moim najgorszym wspomnieniem z tym tuszem jest zimowy spacer w pandemii - kiedy para wodna z oddechu wydostająca się zza maseczki skutecznie osiadała na rzęsach i rozpuszczała maskarę. Pomimo mrozu, ciepłe wilgotne powietrze oddechu rozpuściło tusz, który w malowniczy sposób wymazał mi górną i dolną powiekę. Po powrocie do domu spojrzałam w lustro i zamarłam. Panda. Klaun. Tragedia. Nic dziwnego, że przechodnie dziwne na mnie zerkali. Nie kupię go nigdy więcej.
    Drogeria Natura
  • 30 września 2020 o 20:06
    Średni
    Spodziewałam się czegoś lepszego, a jedyne co ta maskara robi to wydłuża. Plusem jest wodoodporność, szczoteczka i to, że się nie kruszy. Z innymi maskarami współpracuje dobrze.
    Drogeria Natura
  • 3 kwietnia 2020 o 14:09
    Koleżanki pytają czy przestałam się malować
    Tusz jest tani. Ale nawet niska cena musi oferować coś, po co warto sięgnąć. Produkt ten nie jest według mnie wodoodporny. Bardzo delikatnie podkreśla rzęsy. Nie wydłuża ich, nie podkręca. Koleżanki na studiach zaczęły pytać, co się stało że przestałam malować rzęsy. No więc nic się nie stało, dalej maluję ale efektu nie widać niezależnie od tego jak bardzo się staram.
  • 26 stycznia 2020 o 19:58
    bubel!
    Bedąc nad morzem na szybkiego szukałam wodoodpornego tuszu ten był pod ręką wiec kupiłam...i ? masakra! szczoteczka twarda,plastikowa, w ogóle nie nabiera tuszu wiec efekt żaden,tusz nie jest wodoodporny jak mówi producent
    Wady:
    • szczoteczka
    • brak jakiegokolwiek efektu
    • brak wodoodporności