Wody perfumowane damskie

Avon Parisian Chic EDP

Avon Parisian Chic Woda Perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 lutego 2021 o 15:51
    Bardzo ciekawa propozycja, która niezwykle mnie urzekła
    Produkt bardzo przypadł w moje gusta, na pierwszy ogień wysuwa się słodka, ale seksownie dobrana zapachowo owocowa nuta, trochę z jeżyną ma wspólnego, a potem czuć taką głębie - no mój gust na maxa, propozycja i na codzień i na wieczór, a nawet bym rzekła tak uniwersalna, że na cały rok dla mnie. Z trwałością jest również wyśmienicie - 4-5 h dosyć intensywnie pachnie, po 7-8 h czuć nadal w porządku, już potem zapominałam sprawdzić jak z zapachem, ale obstawiam, że do 10 h da radę być delikatnie wyczuwalna. Jest to więc opcja na jakieś wyjścia bardzo dobra. Flakon jest ciekawy, trochę kojarzy mi się z kobiecą, krągłą sylwetką, górna zatyczka trzyma się całkiem w porządku flakonu. Warto polować na niższą cenę, ale w granicy 40-50 zł jest wart swojej ceny, bo trwałość, zapach przekłada się na dobry produkt.
    Zalety:
    • ciekawy owocowy zapach z nutą głębi
    • mega trwałość
    • oryginalny flakon z dobrą zatyczką
  • 21 stycznia 2021 o 11:46
    Miłe zaskoczenie
    Podobno perfumy, które użyłyśmy czują wszyscy z naszego otoczenia, a my nie to znaczy że to są idealnie dobrane perfumy dla nas. A ja nie jestem tego zdania, ja kupuję perfumy SOBIE, po to aby to JA je czuła je gdy ich użyję. Takie właśnie są Parisian Chic, pachną i pachną, nawet jak na chwilę znikną to i tak pojawiają się z bardzo dużą siłą. Uwielbiam ich słodycz, jeżyna i jaśmin grają tutaj główną rolę i ten duet jest genialny. Zapach czuję praktycznie cały dzień od rana do wieczora bez poprawiania w ciągu dnia, owszem późnym popołudniem zapach już nie jest tak bardzo intensywny, ale nadal jest dobrze wyczuwalny. Poprawiają nastrój nawet w najbardziej kiepski, pochmurny dzień. Piękny flakonik przypominający kształt wieży Eiffla, ślicznie prezentuje się na półeczce .
    Zalety:
    • zapach,
    • flakinik
    Wady:
  • 17 kwietnia 2020 o 0:12
    Przyjemniak
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Flakon: Szklany, fioletowy. Przezroczysty więc widać zużycie produktu. Zamykany plastikową nakrętką. Ta z kolei lubi się gubić i z czasem użytkowania się poluźnia. Flakon ma ładny kształt, dobrze się prezentuje. Jest dość spory żeby móc go nosić w torebce. Wrażenia: W katalogu pachniał zwiewnie i lekko. Moje zdziwienie było dość spore kiedy już miałam go w rękach. Perfum jest mocny, intensywny a zarazem intrygujący. Ma w sobie to coś, ładnie się rozwija na skórze podczas noszenia. Mam wrażenie jakby był pudrowy, może być duszący. Mnie zajęło chwilę by się z nim polubić. Zapach jest raczej jesienno-zimowy niż na cieplejsze dni. Jest bardzo trwały spokojnie wytrzymuje cały dzień na skórze, a na ubraniach nawet do paru dni. Miłe zaskoczenie jak na perfumy marki Avon. Cena regularna jest jak zwykle na wyrost, ale wszystko zależy od katalogu i konsultantki. Ja mam zasadę, że nie kupuję perfum w Avon za kwotę ponad 50 zł, ale w przypadku tego kosmetyku byłabym skłonna ją złamać. Myślę, że nie jest to zapach dla każdego i trzeba po prostu lubić wyraźne, mocne perfumy. Swoje opakowanie mam już parę dobrych miesięcy, więc jest bardzo wydajny. Czy kupię kolejne, nie wiem. Wydaje mi się, że jest na świecie tyle pięknych zapachów, a ten nie urzekł mnie na tyle by został w mojej kosmetyczce na stałe.
  • 13 kwietnia 2020 o 17:27
    Nie dla mnie
    Flakon jest ładny, cena też ok. I to chyba koniec z zalet tych perfum. BARDZO MĘCZĄCY ZAPACH. Dusi i ciężko z nim współgrać. Jest przytłaczający, nie polecam - u mnie skończył jako odświeżacz powietrza w toalecie :/
    Wady:
  • 20 marca 2020 o 0:03
    Cudowny
    Jako konsultantka Avon testuje bardzo duzo produktow tej firmy, perfum kupilam w ciemno w dosc niskiej cenie i to zachecilo mn do zakupu,jestem nim oczarowana ,zapach jest lekki i przyjemny ,nie jest duszacy wiec jest odpowiedni do uzywania latem,jest trwaly,ma ladny flakonik
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie