Balsamy do ust

The Body Shop Vitamin E, Lip Care Stick SPF 15 Pomadka ochronna do ust

• 24 września 2020 o 14:14
    Dobra, ale ciut za droga
    Pomadkę zakupiłam ostatnio podczas promocji w TBS 2+2. Zdecydowałam się na tę z wit. E. Opakowanie małe, poręczne, wykręcanie pomadki działa bez zarzutów, nic się nie zacina. Szata graficzna minimalistyczna i przyjemna dla oka. Zapach pomadki delikatny, nienachalny. To jeden z tych zapachów, który podpasuje osobom, które nie przepadają za intensywnymi, owocowymi zapachami. Samo użycie pomadki jest wygodne, produkt dobrze się rozprowadza. Efekt jaki pomadka pozostawia to nawilżone, wygładzone i miękkie usta. Pomadka co prawda nie nabłyszcza i nie widać jej na ustach, a ten efekt osobiście bardzo lubię, ale nawilża i to jest dla mnie clue dobrej pomadki. Moje usta non stop mają suche skórki, po tej pomadce problem znika, także polecam :) Koszt pomadki to około 29 zł. Trochę dużo i w to miejsce można mieć coś tańszego, a równie dobrego, dlatego za to odejmuję jedną gwiazdkę.
    emma-e4
    12 listopada 2019 o 15:20
    fajna!
    Pomadka spełnia swoje zadanie. Jest dość miękka, fajnie rozpuszcza się na ustach i zostawia wyraźną tłustą i chroniącą warstwę. Ma delikatny zapach i lekko słodki smak. Wystarczająco nawilża i chroni przed wysuszeniem. Na noc często używam oddzielnego kosmetyku, bo mam bardzo suche usta i jeśli pojawią się suche skórki, to pomadka radzi sobie z nimi, ale trochę to trwa. Wolę więc użyć na noc grubej warstwy carmexu, rano mieć dobrze nawilżoną skórę i kontynuować ochronę pomadką. Bardzo porządny kosmetyk, choć oczywiście cena na poziomie body shop, czyli dość wysoka. Na pewno pomadka lepsza niż słynne masełka body shop do ust, które poza zapachem nic nie robiły.
  • 30 marca 2015 o 16:20
    całkiem, całkiem
    Pomadkę kupiłam w promocji zagranicą, więc nie wykosztowałam się na nią jakos specjalnie. Pomadka ma bardzo poręczne, wygodne i estetycznie wykonane opakowanie utrzymane w typowym dla tej serii różowym kolorze. Ma kolor żóltawej wazeliny i srednio przyjemny zapach. Jeśli chodzi o właściwości to bardzo mi podpasowała, zostawia warstwę na ustach, która świetnie niweluje suche skórki i delikatnie nawilża. Efekt jest jednak doraźny, przez kilka dni nie miałam z nią kontaktu, ponieważ schowała się gdzies w aucie i przez ten czas usta znowu zaczęły sie strasznie przesuszać. Nawet pękła mi jedna warga. Uwazam, że jest wydajna. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 4 stycznia 2013 o 20:46
    Słaby.
    Rozczarowanie. Spodziewałam się produktu dużo lepszego. Nie chroni, nie nawilża, źle mi się go nosi. Zdecydowanie niewarty swojej ceny, kupiłam w promocji "3 kosmetyki w cenie 2", więc odżałuję, ale na pewno nie będę polecać. Jedyny plus to wydajność. Jak komuś będzie pasował to na pewno wystarczy mu na długie miesiące. Używam tego produktu od: paru tygodni. Ilość zużytych opakowań: pierwsze.
    boska15
    25 sierpnia 2012 o 23:16
    Nie dla mnie.
    Rozczarowana jestem bardzo. Nie pomaga na moje spierzchnięte usta i inne wargowe dolegliwości. Minusy: - nieładnie pachnie - krótko utrzymuje się na ustach, chyba, że stosowałabym co 5 minut - nie nawilża dobrze Po kosmetyku z The Body Shop spodziewałam się czegoś więcej, tymczasem nie jest on wart swojej ceny. Przy sztyfcie Carmex, który jest o połowę tańszy, ten wypada bardzo słabo. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno