Balsamy do ciała

Receptury Babuszki Agafii Łaźnia Agafii, Muszkatołowe masło do ciała odżywcze

Babcia Agafia Kąpiel Muszkatołowe Gęste Masło Do Ciała Odżywcze 300ml

• 5 maja 2023 o 10:44
    Bardzo przyjemne
    Używałam tego produktu już parę ładnych lat temu, jednak dalej pamiętam, jak przyjemnie mi się go używało. Idealnie rozprowadzało się po skórze, zostawiając ją niesamowicie gładką i odżywioną. PZapach był dość specyficzny, ale mi przypadł do gustu. Jeśli będę widzieć je gdzieś stacjonarnie, to na pewno kupię ponownie.
  • 28 stycznia 2022 o 16:39
    Nowy ulubieniec!
    Kupiłam masło zachęcona wyłącznie pozytywnymi opiniami i nie zawiodłam się! Masło jest bardzo gęste, o konsystencji prawdziwego masła. Obawiałam się trochę o zapach, bo jestem typowym "wąchaczem" i u mnie to 90% sukcesu, ale tutaj zapach jest bajeczny. Nie ma zapachu korzennego gałki muszkatołowej, ani nawet drzewnego, dla mnie jest on bardziej kwiatowy - porównałabym go do mniej intensywnej wersji zapachu masła The Body Shop - Moringa, takie skojarzenia przywodzi od pierwszego wąchnięcia. Zapach długo utrzymuje się na skórze, czasami czuję go na sobie nawet wieczorem. W dodatku masło pozostawia skórę satynowo gładką i ten efekt również bardzo długo się utrzymuje. Opakowanie jest dość duże i wydajne, w dodatku cena też jest rewelacyjna (płaciłam 12 zł przez internet). Moje nowe, ulubione masło do ciała, jak dla mnie 10/10 :)
    Zalety:
    • 1. Bardzo gęsta konsystencja
    • 2. Piękny zapach
    • 3. Niska cena
    • 4. Skóra satynowo gładka po każdym użyciu
    Wady:
    • 1. Trudności z dostępnością, brak w sklepach stacjonarnych, trzeba zamawiać przez internet
    litge
    12 października 2021 o 21:41
    Dobry produkt w dobrej cenie
    Moja skóra jest bardzo sucha i przez to wymagająca. Kupiłam masło, gdy było dostępne w Lidlu w dobrej cenie i nie miałam wielkich oczekiwań, ale sprawdziło się świetnie. Jest treściwe, gęste, dobrze nawilża, wchłania się i nie zostawia tłustego filmu na skórze. Ma ładny naturalny zapach. Pomogło mi także przy nawilżeniu miejsc ze śladami po AZS.
    Zalety:
    • nawilżające działanie
    • konstystencja
    Wady:
    • plastikowe opakowanie
  • 9 września 2021 o 1:09
    Zielone odżywienie
    Ciekawy produkt warty recenzji. Masło pachnie... goździkowo? Nie jestem pewna, w każdym razie nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim zapachem w produktach do ciała. Kolor masła również dość nietypowy bo zielony pod kolor opakowania. Konsystencja bardzo gęsta. Poziom nawilżenia skóry bardzo wysoki. Nawilżenie to się utrzymuje. Polecam go do skóry suchej. Wiele produktów wiele obiecuje, tutaj rzeczywiście jest to produkt pielęgnacyjny. Wydajny. Kojarzy mi się z lasem, harmonią. Skład bardzo dobry bez zbędnego syfu. Obecnie preferuje lżejsze konsystencje.
    Zalety:
    • Skład, działanie
    • Wyróżniający się zapach, kolor masła, opakowanie
  • 1 czerwca 2021 o 23:30
    Bardzo dobre masełko :D
    Stosuję od dłuższego czasu, w chwilach kiedy moja skóra najbardziej potrzebuje nawilżenia. Sprawdza się do tego znakomicie. Pięknie pachnie. Jest bardzo wydajne. Nie potrzeba dużo nałożyć, by był efekt.
    Zalety:
    • wydajny
    • stosunek ceny do jakości
    • działanie