Wody toaletowe damskie

Avon Scent Essence, Romantic Bouquet EDT

• 20 listopada 2019 o 11:44
    Rewelacja
    Ma piękny romantyczny , kwiatowy zapach , myślę że to idealne perfumy na randkę . Zapach kwiatowy ale nie jest za słodki, świetnie sprawdza się letnimi wieczorami ,niestety z trwałością u niej kiepsko jak u większości zapachów z Avonu . Cena w ostatnim katalogu była niska , ja zapłaciłam ok. 20 zł. Ma małe zgrabne opakowanie o owalnym kształcie .
    W perfumerii
  • 31 października 2019 o 7:46
    Bez szału
    Kupiony na próbę. Niestety nie zachwycił mnie. Kwiatowo/owocowy, bez charakteru. Taki w sumie trochę nijaki. Są lepsze zapachy w Avon które mają siłę i pazur. Nie zakolegujemy się.
    Zalety:
    • flakon,
    • dostępność,
    Wady:
    • zapach, (nijaki jak dla mnie)
  • 27 lutego 2018 o 20:17
    Nic specjalnego
    Zapach nie jest brzydki, ale nie ma w sobie nic oryginalnego, nie rozwija się. Jak dla mnie pachnie jakby mydłem i ma w sobie tę charakterystyczną nutę, co u większości perfum od Avon. Nie wiem co to jest, ale zawsze idzie rozpoznać ich zapachy. Trwałośc przeciętna
  • 11 listopada 2016 o 13:49
    Radosne i cukierkowe
    Lubię je, są bardzo radosne i cukierkowe. Jeden z nielicznych słodkich perfum jakie posiadam. Przypominają mi żelki albo pianki. Lubię je raz na jakiś czas. Jeśli chodzi o codzienne stosowanie, to dla mnie jest po prostu za słodki.
  • 9 września 2016 o 16:01
    HIT
    Dla mnie jest to cudowny zapach, dzięki któremu odkryłam, że uwielbiam piwonię :) Nic, że nie pachną długo (wszak drogie nie są) Uważam, że zapach jest wspaniały. Moje ulubione.