Wody toaletowe męskie

• 12 września 2019 o 10:47
    Nie jest zły
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Nie jest zły. Wąchałam perfum w drogerii. Do domu wzięłam próbkę. Upodobanie zapachu to kwestia gustu. Nie wyczuwam nic odpychającego, śmierdzącego czy wstrętnego. Raczej przyjemną woń cytrusów. Jest bardzo trwały i orzeźwiający. Mała kropla utrzymywała się przez cały dzień na mojej dłoni. Co prawda nie zaskakuje i gdzieś już to było, ale jest ok. Można kupić. Są gusta i guściki. Najlepiej zawsze poprosić o próbkę.
    Zalety:
    • nuty cytrusowe
    • odświeżenie
    • trwałość
    Wady:
    • butelka
    • podobny
    • Flakon
    nowy48
    20 stycznia 2015 o 21:26
    kiepska wersja kiepskiej edycji
    Jak bardzo nie trawie klasycznej wersji SPORT tak z Eau Extreme byłoby kłamstwem napisać, że to zdecydowana odwrotność wersji podstawowej. Nie dodano niczego co mogłoby nadać inny kierunek tej edycji.No moze nieco zakończenie brzmi inaczej-jak gdyby po zmyciu tego ulepka. To wciąż ten sam smrodek spoconego faceta pracującego w upalne dni w ogrodzie pełnym melonów? ogórków? arbuzów?... wszystko to podszyte chemicznym ulepszaczem, który przez jakis czas powoduje zapach migdałowy. Ta nuta (migdałów) trwa przez pare chwil, ale przy każdym teście udało mi sie ją "odnaleźć". Na szczęście zapach z serii bliskoskórnych i poniżej przeciętnej trwających do 5h (chociaz to i tak migrogenny czas)-na ubraniach za to "siedzi" bardzo długo-i to w postaci podstawowego Sporta. Na całe szczęscie jest to edycja limitowana wiec nie postraszy zbyt długo. Znajda się jednak Fani no i Fanki :D Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2ml
  • 15 września 2014 o 14:52
    Mix Chanel Allure Homme Sport i Jean Paul Gaultier Le Male
    Oto i on. Jeden z najgorszych koszmarów zapachowych, jakie wyszły spod ręki nie byle kogo, bo samego Jacques\'a Polge... Otwarcie to słodkie mandarynki z przebrzmiewającą tu i ówdzie miętą i cyprysem. Powiem szczerze, że podoba mi się ta część i na początku nie spodziewałem się tragedii, która nastąpiła później. Ten zapach nieomal w całości jest monolitycznym klocem zbudowanym z samej fasoli tonka. Nie ratuje go nawet drewno sandałowe, którego odnajduję tu całkiem sporo. Nic z tego. Na mojej skórze on się po prostu nie rozwija. Trwałość - 8-10 h, projekcja - świetna przez 5 h. Jak ktoś szuka zapachu o konstrukcji cepa na zimę, może Allure Homme Eau Extreme próbować. Wstyd, panie Polge! Używam tego produktu od: Nigdy w życiu, testowałem przez zbyt długi czas Ilość zużytych opakowań: Testy globalne