Żele pod prysznic

SYLVECO Kremowy żel do ciała 300ml
Sylveco Kremowy Żel do Ciała 300ml

• 19 maja 2024 o 21:57
    Polecam!
    To pierwszy żel i ogólnie produkt od marki Sylveco, który miałam okazję przetestować, bardzo mi się sprawdził. Opakowanie żelu bardzo przyciąga wzrok, ze względu na swoją bardzo ładną, minimalistyczną butelkę. Grafika jest bardzo schludna. Zapach produktu jest taki bardzo typowy dla naturalnych kosmetyków, nie przeszkadza mi on. Nie utrzymuje się na skórze. Żel nie ma konsystencji kremowej ,tak jak obiecywał nam producent. Produkt przyjemnie rozprowadza się po skórze , nie zostawiając uczucia ściągnięcia.
  • 27 listopada 2023 o 21:38
    Drogi, bardzo niewydajny
    Przetestowałam dużo produktów marki Sylveco, Biolaven i Vianek. Ten był chyba ze wszystkich najlepszy. Zalety: – dość delikatnie mył – skóra nie była mocno wysuszona Wady: – jeden z najmniej wydajnych żeli jaki miałam
  • 16 stycznia 2021 o 18:16
    Bardzo dobry żel o naturalnym składzie
    Żel jast bardzo dobry do oczyszczania delikatnej i wrażliwej skóry ,nie powoduje podrażnień i reakcji alergicznycznych.Ma naturalny skład to wielki plus-zawiera rutę zwyczajną,olej rokitnikowy i masło avocado,składniki te działają na moją suchą skórę zmiękczjąco,,po kąpieli z użyciem tego żelu jest ona dobrze nawilżona i gładka.Zapach żelu jest przepiękny-bardzo lubię takie cytrusowe pełne orzeżwienia aromaty.
    Zalety:
    • piękny orzeżwiający ,cytrusowy zapach,naturalny skład,skutecznie oczyszcza ,a przy tym pielęgnuje skórę nawilżając i zmiękczając ją,przystępna cena
    Ilayla
    3 sierpnia 2020 o 14:47
    Dobry żel
    Żel pod prysznic jest delikatny dla skóry. Pachnie ziołowo, ale przyjemnie. Skutecznie myje skórę nie przesuszając jej. Wydajność oceniam na przeciętną, standardową dla żelu pod prysznic. Jestem z niego zadowolona. Nie wyróżnia się niczym szczególnym, ale też nie szkodzi, więc na pewno będę do niego wracać, gdyż cenię sobie naturalne kosmetyki.
    Zalety:
    • delikatność
    • skuteczność
    • delikatnie ziołowy zapach
    vronov
    25 marca 2020 o 9:33
    Przepiękny zapach
    Żel otrzymałam w prezencie i jego zapach skradł moje serce już od pierwszego użycia. Żel zamknięty jest w ciemnej butelce i ma dość prostą etykietę w biało - zielonej kolorystyce. Jest zamykany na zatrzask, a dozuje się za pomocą ściśnięcia butelki. Produkt jasnożółtym kolorem i konsystencją przypomina mi lejący, mętny miód (bez tej lepkości). Pachnie przepięknie, bardzo nietypowo - cytrusowy aromat werbeny jest bardzo mocno wyczuwalny, pachnie i bardzo świeżo i odrobinę słodko jednocześnie. Zapach przypomina mi cytrusowe landrynki z dzieciństwa, które mama dawała mi na drapiące gardło. Jedyne co mi przeszkadza w jego formule to to, że bardzo słabo się pieni. Skóra po użyciu jest świetnie oczyszczona. Żel zadziałał u mnie trochę jak balsam - skóra stała się miększa, gładsza i nawilżona. Zauważyłam też, że złagodził podrażnienia po depilacji, więc to na ogromny plus. Jest hypoalergiczny, a ponadto nie ma SLS. Naprawdę fajny produkt, gdyby pienił się lepiej dostałby 5 gwiazdek.