Kremy i maski do stóp

Green Pharmacy Krem do stóp przeciw odciskom i zgrubieniom (nowa wersja)

GREEN PHARMACY Krem do stóp przeciw odciskom i zgrubieniom 50ml

• 31 grudnia 2019 o 16:12
    Krem ma leśny zapach, dobrze nawilża i wygładza.
    Opakowanie jest poręczne i bardzo praktyczne – zakrętka jest z zatrzaskiem i nie trzeba się gimnastykować, by ją otworzyć. Kolorystyka jest przyjemna dla oka, raczej się nie wyróżnia na półkach sklepowych. Miękka plastikowa tubka z zakrętką. Zabezpieczona przed otwarciem folią jak pasty do zębów. Pojemność 75 ml starczy na około miesiąc przy regularnym stosowaniu Krem koloru kości słoniowej , jedwabistej konsystencji. Pod wpływem ciepła ciała zmienia się w konsystencję delikatniejszą, lejącą. Stosuję krem na noc, ale dlatego, że ekspresowo „wsiąka” w stopy można go z powodzeniem stosować na dzień bez obaw. Krem ma leśny zapach, dobrze nawilża i wygładza. Nie podoba mi sie skład który zawiera parabeny, nie stosowne dla firmy która sie reklamuje jako ekologiczna. Odciski hmm były i pozostały lecz delikatniejszę.
    Wady:
    • skład
  • 7 sierpnia 2018 o 18:30
    przeciętniaczek
    Krem ma umiarkowanie intensywny zapach. Dość dobrze rozprowadza się go na skórze, wchłania się przeciętnie. Odświeża stopy, ale jego działanie na zrogowaciały naskórek jest minimalne. Nawet regularnie stosowany nie ma właściwości profilaktycznych - nie zapobiega również powstawaniu zgrubień. Opakowanie-tubka jest ok, ale zamiast nakrętki wolałabym zamknięcie w formie klika - byłoby wygodniejsze. Cena jest na plus.
  • 28 grudnia 2016 o 11:54
    Cena czyni cuda :)
    Kupiłam pozytywnie zaskoczona marką, która wcześniej była dla mnie niewidzialna. Krem jest tani w porównaniu do kosmetyków pielęgnujących stopy innych producentów, a według mnie działa równie skutecznie. Zwłaszcza z dodatkiem maści zawierającej witaminę A. Ostatnio skończył mi się produkt pomocniczy i używałam samego kremu. Solo także sprawdza dobrze, skóra jest wyraźnie nawilżona, zapobiega jej nadmiernemu przesuszeniu, co wbrew pozorom nie jest takie oczywiste... Znacznie droższe kremy sobie z tym często nie radziły. Nie mniej dla zniszczonych i szorstkich stóp może okazać się niewystarczający.
    saucy88
    7 stycznia 2016 o 15:57
    dobry i tani
    Fajny krem do stóp. Dobrze pachnie, nie jakoś nachalnie tylko raczej delikatnie. Szybko się wchłania. Nie mam problemów z odciskami więc nie wiem czy im zapobiega, ale działa na lekko spękane pięty. Jest wydajny. Używam tego produktu od: parę miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 12 lipca 2015 o 21:33
    Mieszane odczucia
    Kupiłam kilka miesięcy temu, sprawdziłam na własnych stopach.Warto kupić, bo często jest w przecenie. Ten krem, co prawda działał kojąco na moje zmęczone stopy, jednak nie zabezpieczał ich przed odciskami czy zgrubieniami... Zapach ma średni, pozostawia stopy gładnie, ale nie nawilżone. Nie mój typ. Używam tego produktu od: używałam przez 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno