Kremy uniwersalne

Rexaline Hydra-Dose, Hyper Hydrating Skin Densifying Anti-Wrinkle Cream Intensywnie nawilżający krem odmładzający

• 19 stycznia 2017 o 0:06
    Jest super!
    Krem mam od niedawna, jednak jestem zachwycona od pierwszego momentu. Krem jest niezwykle wydajny, niewielka ilość niesamowicie nawilża skórę. Zauważyłam natychmiastowe wygładzenie skóry, poprawę kolorytu skóry. Jest drogi, jednak warty wydanych pieniędzy.
  • 22 czerwca 2015 o 1:27
    Bardzo lubię.
    Bardzo lubię ten krem. Jest mega wydajny , doskonale nawilża, koi podrażnienia i sprawia, że cera wygląda na promienną i wypoczętą. Doskonale łączy się z serum i to niekoniecznie z tej samej marki.Cena trochę wygórowana... Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: kilka
    Veba
    25 kwietnia 2015 o 23:33
    Bardzo dobrze nawilża
    O produktach Rexaline czytałam już jakiś czas temu same superlatywy - jednak ich cena była dla mnie odstraszająca, gdyby nie fakt, że trafiłam na wyjątkową okazję pewnie nigdy bym się nie skusiła :) Produkt kupiłam w super promocji wraz z serum będąc za granicą ( u nas zapewne takiej promocji bym się nie doczekała ;) Podobnie jak jedna z Recenzentek początkowo miałam ogromne problemy z pompką ale po walkach minęły :) Krem jest gęsty, wydaje się być aż ciężki - przez co jest mega wydajny- wystarczy tylko troszkę, a skóra od razu jest bardzo nawilżona - co naprawdę czuć. Fantastycznie sprawdza się pod makijaż (ja nakładam jeszcze na niego krem z filtrem +50 ponieważ mam skórę naczynkową, z przebarwieniami i wszystkimi możliwymi problemami) . Nie umiem wypowiedzieć się czy działa przeciwzmarszczkowo, ponieważ mam chyba ten typ skóry, na której zmarszczki pojawiają się niemal z każdym dniem - więc tego nie będę oceniać - choć chciałabym by trochę pomógł. PLUSY -bardzo wydajny -mocno nawilża skórę -ma przyjemny zapach -nie zatyka porów -sprawdza się na skórze bardzo wrażliwej, naczynkowej, z tendencją do trądziku różowatego - stanowi dobrą bazę pod makijaż (sprawdzony na skórze suchej, cienkiej, skłonnej do alergii i naczynkowej - nie wiem jak jest wchłaniany przez skórę tłustą) MINUSY: -cena Podsumowując - krem świetny, ale przy tej cenie warto najpierw go przetestować. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 15 grudnia 2014 o 18:58
    Bardzo polecam
    Bardzo dobry krem, którego działanie zauważyłam na swojej skórze już po 2 tygodniach. Skóra jest aksamitna, dobrze nawilżona i odżywiona. Świetnie wchłania się w skórę. Polecam. Mam w tej chwili 2 takie kremy. Zastanawiam się czy mogę 1 z nich przetrzymywać w lodówce? Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 duże
    Kamlisa
    25 września 2014 o 13:47
    przyjemny w użyciu
    Krem jest sympatyczny i wygodny w użyciu. Ładne, higieniczne opakowanie z pompką - trochę się zacinała na początku, lecz jakoś przetrwałam ;) Sam krem jest dość gesty, bogaty, wydajny. Dobrze się rozsmarowuje, dobrze i długotrwale nawilza i odżywia skóre. Jak dla mnie - jest to produkt raczej dla cery suchej-normalnej, dla mieszanej może być za bogaty. Nie testowałam, jak trzyma się na nim makijaż - pasuje mi, ze przez wiele godzin moja skóra nie woła o kolejna porcje nawilżenia. Ma delikatny, miły zapach. Czemu nie kupie go ponownie...? Po pierwsze - jest za drogi, ja kupiłam oczywiście w promocji, ale pewnie drugi raz na taką nie trafie. Ponad 300 za "zwykły" krem...? To po prostu powyżej jego wartości - bo nie jest to żadne cudo. Obojetnie, co obiecywałby nam producent - żaden kosmetyk nie jest zabiegiem medycyny estetycznej, ani nie da porównywalnych rezultatów. Skład też nie powala, skoro różne dodatki sa po zapachu - czyli ich ilośc jest sladowa. Podsumowując - miły w użyciu krem, jeśli nie oczekujemy cudów, trafimy na promocje, albo kochamy firmę i wydamy tyle na jej produkt. Ja osobiście wole za tyle kupic serum z wit C i serum z retinolem...ale to kwestia gustu :) Używam tego produktu od: ok 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50 ml