Kremy uniwersalne

Floslek Bye To Dry With... Niacinamide, Lekki krem nawilżający

• 12 sierpnia 2024 o 12:20
    Moja skóra go uwielbia
    Krem zapewnia głębokie nawilżenie, które utrzymuje się przez cały dzień. Poprawił także kondycję mojej skóry i sprawił, że wygląda ona zdecydowanie lepiej! Wyrównał koloryt skóry i wyraźnie ją wygładził. I ten delikatny efekt glow! Dzięki temu mogłam zrezygnować z podkładu.
    szczero
    4 sierpnia 2024 o 11:53
    Dobry codzienny krem pod makijaż
    Mam skórę mieszaną ze skłonnościami do wyprysków i zaskórników. Ten krem dobrze na nią działa i mogę powiedzieć, że zauważyłam lekka poprawę cery. Nie jest wysuszona, ale też nie jest tłusta, dzięki czemu krem nadaje się pod makijaż. Latem noszę mało makijażu i moja skóra zazwyczaj wygląda lepiej, ale muszę przyznać, że krem Floslek ma w tym też swój wkład. Opakowanie produktu niestety jest moim zdaniem zbyt ciężkie, co przy moich częstych wyjazdach stanowi wadę kremu.
  • 31 lipca 2024 o 13:24
    Codzienne nawilżenie i blask
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Lekki krem nawilżający Floslek zapewnia intensywne nawilżenie i regenerację skóry. Jego delikatna formuła szybko się wchłania, pozostawiając skórę miękką, promienną i pełną blasku. Krem wygładza cerę, redukując drobne nierówności, i wyrównuje koloryt. To doskonały produkt na co dzień, który skutecznie chroni skórę przed przesuszeniem.
  • 31 lipca 2024 o 3:54
    Lekki krem na lato
    Krem nawilżający od Floslek doskonale sprawdził się jako codzienny starter pod makijaż. Ma bardzo lekką i przyjemną formułę, szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu na skórze. Uczucie nawilżenia utrzymuje się długo. Krem dogłębnie nawilża i wygładza skórę. Po kilku tygodniach stosowania moja skóra stała się bardziej jędrna, ma wyrównany koloryt, odzyskała swój naturalny blask. Krem jest umieszczony w szklanym pojemniczku i podobnie jak serum, nie ma wyraźnego zapachu. Pomimo lekkiej formuły jest bardzo wydajny. Krem okazał się też dobrą bazą pod makijaż.
  • 30 lipca 2024 o 21:50
    Bardzo fajny pod makijaż
    Floslek, Bye To Dry With... Niacinamide, Lekki Krem Nawilżający to produkt, który szczególnie dobrze sprawdza się w pielęgnacji suchej i wrażliwej skóry, jak moja. Krem działa intensywnie nawilżająco, dzięki wysokiej zawartości niacynamidu, który wzmacnia barierę ochronną skóry, pomagając zatrzymać wilgoć i poprawić jej nawilżenie. Regularne stosowanie kremu skutkuje zauważalnym poprawieniem elastyczności i gładkości skóry, a także jej rozświetleniem i redukcją przebarwień, co jest efektem rozjaśniających właściwości niacynamidu. Konsystencja kremu jest lekka i aksamitna, co sprawia, że szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego ani ciężkiego filmu na skórze – idealne dla osób, które preferują produkty niewyczuwalne po aplikacji. Krem ma delikatny, neutralny zapach, który nie jest drażniący, co jest ważne dla osób wrażliwych na intensywne aromaty. Opakowanie kremu jest funkcjonalne i estetyczne – znajduje się w szklanym słoiczku, który ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu ponieważ samemu się nakłada. Jako osoba z suchą i wrażliwą skórą, mogę z pełnym przekonaniem polecić ten krem każdemu, kto szuka efektywnego nawilżenia, łagodzenia podrażnień oraz poprawy ogólnej kondycji skóry.