WIZAŻ logo
Kremy na dzień

Mixa Bogaty krem odżywczy z olejkiem (stara wersja)

29 hitów!

allegro
Mixa Przeciw Przesuszaniu Krem Do Cery Wrażliwej Olejek z Wiesiołka 50ml
Bodyland.pl
Mixa Ekspert Skóry wrażliwa bogaty krem odżywiający z olejkiem skóra wrażliwa i su
Mixa Extreme Nutrition Odżywczy krem do twarzy

• 11 marca 2026 o 21:03
    Świetny krem do bardzo suchej i wrażliwej skóry
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moja skóra potrafi być bardzo wymagająca. Czasami jest bardzo sucha, a innym razem lekko się przetłuszcza. Dodatkowo mam też przebarwienia, dlatego zawsze szukam kosmetyków, które dobrze nawilżają i jednocześnie są delikatne dla skóry. Krem Mixa Sensitive Skin Expert Oil Based Rich Cream okazał się dla mnie prawdziwym hitem. Już po pierwszych użyciach zauważyłam, że skóra jest dużo lepiej nawilżona, miękka i przyjemna w dotyku. Krem bardzo dobrze radzi sobie z przesuszoną skórą i daje uczucie komfortu na długi czas. Używam go praktycznie każdej nocy i rano moja skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona. Nie odczuwam już takiego nieprzyjemnego napięcia na twarzy, które wcześniej często mi towarzyszyło przy suchej skórze. To dla mnie ogromny plus, ponieważ próbowałam już naprawdę wielu kremów nawilżających i niewiele z nich dawało aż tak dobry efekt. Formuła kremu jest bardzo przyjemna i dobrze rozprowadza się na skórze. Mimo że jest bogaty, nie sprawia wrażenia ciężkiego. Skóra wygląda na bardziej odżywioną i zadbaną. Bardzo podoba mi się również jego zapach, który jest delikatny i przyjemny. To jeden z tych kosmetyków, które naprawdę robią różnicę w pielęgnacji. Bardzo go polubiłam i wiem, że na pewno kupię go ponownie. Spośród wielu kremów nawilżających, które miałam okazję używać, ten zdecydowanie należy do mojej ścisłej czołówki.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża i odżywia skórę
    • pomaga zlikwidować uczucie napięcia skóry
    • świetnie sprawdza się przy bardzo suchej skórze
    • skóra rano jest miękka i komfortowa
    • przyjemna, bogata formuła
    • dobrze rozprowadza się na skórze
    • delikatny i bardzo przyjemny zapach
    • skóra wygląda na bardziej zadbaną i odżywioną
    • bardzo dobrze sprawdza się w wieczornej pielęgnacji
    • jeden z najlepszych kremów nawilżających jakie używałam
  • 22 sierpnia 2024 o 9:36
    Porządny, odżywczy krem
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Stosowałam ten krem na noc jako nieco cięższy, odżywczy preparat w celu uzyskania dobrze natłuszczonej i jednocześnie nawilżonej skóry. Ogólnie jestem zadowolona, bo w pełni spełnił powierzone mu zadanie. Całkiem niezły, dość niedrogi, niezapychający porów. Ogólnie polecam każdemu kto szuka solidnego, bezpiecznego kremu na noc.
    Zalety:
    • swoje podstawowe funkcje odżywcze
    • nieco pudrowy zapach, dla mnie ładny
    • nie miałam po nim zaczerwień ani pieczenia na twarzy
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 1 marca 2024 o 15:06
    Świetny odżywczy krem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Krem kupiłam przeglądając kremy w Rossmanie na promocji. Kosztował chyba 19 zł w 2023 r. Chciałam kupić następne opakowanie a były już inne warianty. (Hialuronowy na noc mnie nie zachwycił jak ten). Skóra dzięki zawartości olejku jest nawilżona i odżywiona, ma zdrowy blask. Krem ma przyjemny zapach. Uwielbiałam go używać. Obawiam się, że nie jest zbyt wydajny bo szybko go zużyłam. Jak znajdę go w sklepie to z pewnością zakupię ponownie.
    Zalety:
    • Zdrowo nawilżonaz odżywiona ceram
    • Trafiłam na niską cenę w promocji.
    Wady:
    • Szybko znika ze szklanego słoika.
  • 7 stycznia 2024 o 20:51
    kocham ten krem
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Jak czuje , że potrzebuje mocniejszego nawilżenia to używam tego kremu i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Jest odpowiedni dla cery wrażliwej , koi , nawilża i pięknie pachnie . Uwielbiam
  • 20 grudnia 2023 o 13:45
    Rewelacyjny krem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Polecam Pielęgnacja cery wrażliwej i suchej: krem jest idealny do codziennej pielęgnacji cery, której bariera ochronna jest osłabiona. Szybkie wchłanianie: Bogaty krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze, co sprawia, że jest idealny do użycia przed nałożeniem makijażu lub przed snem.

szukaj