Kremy na dzień

Mixa Bogaty krem odżywczy z olejkiem (stara wersja)

Mixa Bogaty Krem Odżywczy z Olejkiem 50ml
Mixa Ekspert Skóry wrażliwa bogaty krem odżywiający z olejkiem skóra wrażliwa i su
Mixa Extreme Nutrition Odżywczy krem do twarzy 50 ml

• 22 sierpnia 2024 o 9:36
    Porządny, odżywczy krem
    Stosowałam ten krem na noc jako nieco cięższy, odżywczy preparat w celu uzyskania dobrze natłuszczonej i jednocześnie nawilżonej skóry. Ogólnie jestem zadowolona, bo w pełni spełnił powierzone mu zadanie. Całkiem niezły, dość niedrogi, niezapychający porów. Ogólnie polecam każdemu kto szuka solidnego, bezpiecznego kremu na noc.
    Zalety:
    • swoje podstawowe funkcje odżywcze
    • nieco pudrowy zapach, dla mnie ładny
    • nie miałam po nim zaczerwień ani pieczenia na twarzy
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 1 marca 2024 o 15:06
    Świetny odżywczy krem
    Krem kupiłam przeglądając kremy w Rossmanie na promocji. Kosztował chyba 19 zł w 2023 r. Chciałam kupić następne opakowanie a były już inne warianty. (Hialuronowy na noc mnie nie zachwycił jak ten). Skóra dzięki zawartości olejku jest nawilżona i odżywiona, ma zdrowy blask. Krem ma przyjemny zapach. Uwielbiałam go używać. Obawiam się, że nie jest zbyt wydajny bo szybko go zużyłam. Jak znajdę go w sklepie to z pewnością zakupię ponownie.
    Zalety:
    • Zdrowo nawilżonaz odżywiona ceram
    • Trafiłam na niską cenę w promocji.
    Wady:
    • Szybko znika ze szklanego słoika.
  • 7 stycznia 2024 o 20:51
    kocham ten krem
    Jak czuje , że potrzebuje mocniejszego nawilżenia to używam tego kremu i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Jest odpowiedni dla cery wrażliwej , koi , nawilża i pięknie pachnie . Uwielbiam
  • 20 grudnia 2023 o 13:45
    Rewelacyjny krem
    Polecam Pielęgnacja cery wrażliwej i suchej: krem jest idealny do codziennej pielęgnacji cery, której bariera ochronna jest osłabiona. Szybkie wchłanianie: Bogaty krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze, co sprawia, że jest idealny do użycia przed nałożeniem makijażu lub przed snem.
  • 3 września 2023 o 15:58
    Bardzo mi pomogl
    Przez własną głupotę zniszczyłam sobie barierę hydrolipidową i szukałam coś specjalnego. Twarz była mocno zaczerwieniona i piekąca. I znalazłam. Krem ma treściwą bogatą konsystencję. Po użyciu poczułam sporą ulgę. Nakładałam grubą warstwę na noc i cienką na dzień i po 2 dniach przyniósł mi ulgę. Miałam naprawdę solidnie zniszczoną twarz. Po ok tygodniu już było w miarę dobrze. Pieczenie ustąpiło zupełnie zaczerwienienie zniknęło. Tak wiec po panice przyszła ulga. Szybko się jednak kończy ale nie dziwota skoro nakładałam go grubo. Kupię ponownie ponieważ pomógł mi w 100%
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Zdecydowanie pomógł mojej zrujnowanej skórze