WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na dzień

Awesome Cosmetics Mi:Rebalance, Krem na dzień

Awesome Cosmetics Mi:Rebalance

• 2 kwietnia 2025 o 3:45
    Idealny dla cery w każdym wieku
    Od zawsze moja skóra była problematyczna - bardzo sucha i wrażliwa na różne czynniki. I wtedy pojawił się on, Awesome Cosmetics Mi:Rebalance, Krem na dzień, kosmetyk który zmienił wszystko. Ładne, wygodne pudełko, w środku eleganckie fioletowe opakowanie, które od razu przykuło moją uwagę. W środku preparat w formie kremu, łatwy i wygodny w aplikacji. Krem na dzień – pozwala utrzymać zdrowy i zrównoważony mikrobiom skóry. Krem gwarantuje długotrwałe nawilżenie skóry, zapewniając jej ochronę podczas dnia. Wysoka zawartość składników aktywnych, takich jak masło cupuacu, substancja z alg morskich czy ekstrakt ze śliwki kakadu, sprawiają, że skutecznie regeneruje i odżywia skórę. Zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego. Wspiera barierę hydrolipidową skóry, zapobiegając nadmiernej utracie wody z naskórka. Zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, działając przeciwrodnikowo. Koi i łagodzi podrażnienia, odżywia skórę, nadając jej zdrowego blasku. Idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż. Jestem zachwycona, bo dodatkowo nie podrażnia skóry i jest doskonałą alternatywą dla kobiet borykających się z problemami w każdym wieku.
  • 1 kwietnia 2025 o 11:30
    Niezastąpiony ratunek dla mojej wrażliwej cery
    Zdecydowanie jeden z lepszych kremów na dzień, jakich używałam. Uspokaja cerę, nawilża i pozostawia przyjemne uczucie świeżości. To kosmetyk, który łączy w sobie delikatność i skuteczność – zdecydowanie stał się ważnym elementem mojego rytuału pielęgnacyjnego. Polecam z czystym sumieniem!
  • 1 kwietnia 2025 o 9:41
    Rozświetlona skóra
    Produkt idealnie spełnił moje oczekiwania. Bez problemu nadaje się pod makijaż, nie roluje się. Skóra jest po nim delikatna i nawilżona. Cudowne opakowanie dzięki któremu produkt wygląda na luksusowy
  • 1 kwietnia 2025 o 9:26
    Poprawny, ale bez fajerwerków
    Na ten krem liczyłam najbardziej. Niestety, okazał się dla mnie sporym rozczarowaniem. Konsystencja jest gęsta, co samo w sobie nie jest wadą, ale problem pojawia się przy wchłanianiu – trwa to bardzo długo, a po aplikacji skóra pozostaje lepka i jakby obciążona. Muszę go długo wklepywać. Największy minus? Nie nadaje się pod makijaż. Próbowałam go aplikować rano, ale nawet po kilkunastu minutach nadal czułam, że skóra jest wilgotna, a podkład po prostu się na nim waży i roluje. Dla osób, które używają lekkiego makijażu lub chcą nakładać krem solo, może to nie być problem, ale dla mnie to niestety spore utrudnienie. Co do działania – skóra jest nawilżona, to fakt, ale nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego efektu wygładzenia czy ukojenia. Spodziewałam się lepszego działania regulującego, ale mam wrażenie, że nie zrobił nic szczególnego poza nawilżeniem. Plusy: ✔️ Dobry skład ✔️ Nawilża skórę Minusy: ❌ Bardzo długo się wchłania ❌ Zostawia lepką warstwę ❌ Nie nadaje się pod makijaż Podsumowując – dla osób, które szukają bogatszego kremu do stosowania solo, może się sprawdzić. Ale jeśli chcecie czegoś lekkiego i dobrze współpracującego z innymi produktami, to nie jest to najlepszy wybór.
  • 1 kwietnia 2025 o 0:00
    Idealny krem na dzień – lekki, a skuteczny
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Muszę przyznać, że to jeden z lepszych kremów na dzień, jakie miałam okazję używać. Mam skórę mieszaną, skłonną do przesuszeń w niektórych miejscach, a ten krem świetnie się sprawdza – daje odpowiednie nawilżenie bez efektu tłustej warstwy. Jego konsystencja jest lekka, szybko się wchłania, dzięki czemu idealnie nadaje się pod makijaż. Zapach delikatny, świeży – bardzo przyjemny w codziennym użyciu. Opakowanie estetyczne i wygodne, z higienicznym dozownikiem, co dla mnie jest dużym plusem. Najbardziej podoba mi się to, że krem dobrze balansuje skórę – nawilża tam, gdzie trzeba, ale nie powoduje przetłuszczania. Po kilku tygodniach stosowania widzę, że cera wygląda zdrowiej i bardziej promiennie. Dla osób szukających lekkiego, ale skutecznego kremu na dzień – zdecydowanie warto spróbować!