Wszystkie składniki:
aqua (water), glycerin, c12-15 alkyl benzoate, dibutyl adipate, ethylhexyl salicylate, butylene glycol, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, potassium cetyl phosphate, propanediol, alcohol denat., methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), pentylene glycol, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, acrylates/c12-22 alkyl methacrylate copolymer, cetyl alcohol, glyceryl stearate, niacinamide, glycine soja (soybean) seed extract, citrus aurantium dulcis (orange) fruit extract, zinc pca, ceramide ng, 3-o-ethyl ascorbic acid, lecithin, lonicera caprifolium flower extract, lonicera japonica flower extract, resveratrol, butyrospermum parkii (shea) butter, dimethicone, prunus persica (peach) kernel oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, peg-240/hdi copolymer bis-decyltetradeceth-20 ether, hydroxyacetophenone, decyl glucoside, arginine, xanthan gum, coco-glucoside, disodium lauryl sulfosuccinate, propylene glycol, tocopherol, potassium laurate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, benzoic acid, parfum (fragrance), ci 19140, ci 16035