Kremy i mleczka do włosów

Schwarzkopf Gliss BB Cream 11 w 1, Hair Repair Balsam upiększający

• 3 marca 2020 o 17:27
    Balsam upiększający włosy Gliss Kur to produkt, który pięknie nabłyszcza włosy, pozostawia je zdrowe i świeże .Ma przyjemny zapach i kremową konsystencję.
    Bardzo fajny balsam, włosy są miękkie i sypkie. Zapach ciekawy, niekonwencjonalny, ale nie jest zły. Kupiłam na spróbowanie skuszona niską ceną i przy najbliższej okazji kupię ponownie!Polecam balsam do włosów marki Gliss Kur. Jest to dobry produkt, który w znacznym stopniu ułatwia rozczesywanie włosów, sprawia, że wyglądaja zdrowiej, lepiej sie układają, nie puszą się. Trzeba jednak uważać, żeby nie nałożyć go zbyt dużo, bo wtedy włosy szybciej będą wyglądały na przetłuszczone. Ja nie nakładałam też tego preparatu przy skórze głowy, jedynie na dalszą część włosa.Zarówno odżywka jak i balsam z tej firmy jak dla mnie są świetne, używałam jakiś czas i moje włosy wydawały się dużo zdrowsze. Najlepiej kiedy stosujemy całą linię tych kosmetyków, wtedy efekty będą najbardziej widoczne. Ma ładny zapach i włosy ładnie się po nim rozczesują.
    Zalety:
    • skuteczność
    mmm199
    8 października 2019 o 23:15
    Strata pieniędzy
    Kosmetyk ma przyjemny zapach i gęstą konsystencje. Niestety nie robi kompletnie nic z tej długiej listy korzyści. Na plus jedynie to, że kosztował chyba z 12 zł.
    kibo
    28 sierpnia 2018 o 13:12
    Ujarzmi niesforne kosmyki.
    Moje włosy puszą się oraz przetłuszczają. Bardzo niekorzystne zestawienie - dlatego kupiłam ten balsam. Efekt wygładzenia jest świetny. Włosy są miękkie i wyglądają na ułożone. Efekt przetłuszczania nie wystąpił - myję włosy tak jak samo. Dobra propozycja dla zabieganych, można go nosić w torebce - nakładamy go na suche włosy.
    Pumm
    21 sierpnia 2018 o 11:20
    Nawet fajny
    Mam gęste włosy i szukałam czegoś co je wygładzi i nada blasku. Opis tego produktu tak mnie zachęcił, że kupiłam go na próbę.....NIE ŻAŁUJĘ. Włosy wygładzone i bardzo miękkie w dotyku. Dodatkowo ładnie pachą. Super sprawą jest to że nie obciąża moich przetłuszczających się włosów. Wystarczy niewiele produktu aby osiągnąć efekt. Fajne jest też to że nakładamy go na suche włosy. Mega blasku niestety nie zauważyłam.....ale i tak wrócę do niego. No ...chyba że trafię na coś lepszego ;-)
    Zalety:
    • aplikacja
    • efekt wygładzenia
    Wady:
    • mało wygodne opakowanie
  • 20 lutego 2018 o 1:18
    Sama nie wiem...
    Jestem na etapie próbowania wszelakich specyfików do pielęgnacji włosów, chcąc bardziej zadbać o moją czuprynę. Ten balsam BB kupiłam już dosyć dawno; skusił mnie tym, jakie to cuda niby potrafi uczynić. Balsam ma konsystencję lekkiego kremu, który po rozsmarowaniu na dłoniach ma biały kolor; ale po rozprowadzeniu na włosach go na szczęście nie widać. Używałam go codziennie rano i muszę powiedzieć, że poza kilkoma rzeczami nie robi zbyt wiele. Włosy na pewno są miękkie, przyjemnie pachną, bardziej się błyszczą i nie wyglądają na przetłuszczone czy obciążone przy zalecanej przez producenta ilości (zresztą przy moich długich do połowy pleców włosach taka ilość jest idealna). Ale większych cudów nie zdziałał. Opakowanie troszeczkę niepraktyczne, ale za to nic się z niego nie wylewa.
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Kremy i mleczka do włosów