Kremy i mleczka do włosów

Receptury Babuszki Agafii 5 Soków, Moroszka Agafii, Moroszkowy balsam do włosów nawilżająco - regenerujący

Babcia Agafia Nawilżenie i Regeneracja Balsam Do Włosów Malina Moroszka 280 ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 sierpnia 2023 o 11:54
    Delikatna
    Dłuuuugo mam te odżywkę, bo to dość duże opakowanie 280 ml, ale i nie jest moja ulubioną, więc sięgam po nią rzadko. A nie podoba mi się w niej to, że jest raczej rzadka. Ja lubię, gęste, treściwe odżywki, bo po prostu czuję, że lepiej zabezpieczają moje włosy. Te zużyłam ostatecznie łącząc ją z bardzo gęstą odżywką „Fenek”, takie połączenie ma sens. Zapach ma przyjemny, delikatny.
  • 10 sierpnia 2022 o 11:17
    Mimo ogromnej sympatii do babuszki Agafi... Nie dała sobie rady
    Babuszka Agafia cieszy się ostatnio ogromną popularnością, nie ma w tym też nic dziwnego kosmetyki tej marki są tanie przy czym mają świetne naturalne składy. Postanowiłam więc przetestować kilka pozycji. Nie spodziewałam się jednak jakiś spektakularnych efektów po tych produktach no i miałam rację. Moje włosy są baaaardzo wymagające, wysokoporowate, kręcone, rozjaśniane. W codziennej pielęgnacji bardzo ważne jest dla mnie nawilżenie oraz dociążenie kosmyków. Balsamu używałam jako drugie O w pielęgnacji OMO zaraz po umyciu szamponem. Nakladalam go na około 10 minut. Niestety na moich włosach nie sprawdził się najlepiej. Delikatny efekt nawilżenia był, ale balsam nie sprostał wymagania włosów, był zdecydowanie za lekki. Myślę, że posiadaczki zdrowych, bądź delikatnie zniszczonych włosów będą z niego zadowolone. Dla osób które mają włosy suche z tendencją do puszenia balsam będzie za słaby. Mimo wszytko jest wart wypróbowania z uwagi na świetny skład oraz cenę.
    Zalety:
    • Niska cena
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Zbyt leista Konsystencja
    • Mało wydajny
    • Sztuczny trochę chemiczny zapach
    Yose13
    8 maja 2022 o 16:50
    Jest OK
    Odżywka jest całkiem spoko. Miałam wrażenie, że całkiem nieźle nawilża. Włosy dobrze się po niej rozczesywały. Produkt jest wydajny, konsystencja odpowiednia, a cena przystępna. Opakowanie jest wygodne. Zapach jak dla mnie przyjemny, ale nie utrzymywał się zbyt długo.
    Zalety:
    • nawilżenie,
    • włosy po niej dobrze się rozczesywały,
    • konsystencja,
    • wydajność,
    • cena,
  • 1 maja 2021 o 17:19
    Widocznie zdrowsze włosy
    Balsam do włosów Babci Agafii z Maliną Moroszką przepięknie pachnie. To jest pierwsza rzecz, która mnie urzekła i co znacznie uprzyjemnia mi jego stosowanie. Zapach jest świeży, owocowy i długo utrzymuje się na włosach. Uwielbiam go. Balsam jest bardzo wydajny i ma porządne opakowanie, z którego nic się nie wylewa. Dodatkowo mamy bardzo wygodny dozownik, który ułatwia nam wyciśnięcie odpowiedniej porcji podczas mycia włosów. Ogromny plus również za cenę balsamu i jego dostępność. Pora na rezultaty stosowania balsamu ???? Potrzeba większej ilości balsamu, aby objąć nim długie włosy. Ja go zawsze wczesuję i mam wtedy wrażenie, że włosy zwiększają swoją objętość poprzez tworzenie się jakby piany (piany bez bąbelków). W trakcie spłukiwania włosów są już one bardzo śliskie, gładkie i miękkie. Po wysuszeniu włosów uzyskujemy super połysk, wygładzenie, miękkość, sypkość i elastyczność. Włosy świetnie się układają i przepięknie pachną. Efekt utrzymuje się do następnego mycia. Za tak śmieszne pieniądze mamy naprawdę znakomity kosmetyk z pięknym składem, dużą pojemnością i opakowaniem czasem lepszym niż w przypadku drogich kosmetyków. Mam bardzo dużo kosmetyków do włosów, ale bardzo często do niego wracam i chętnie stosuję u swojej 4-letniej córki.
  • 1 grudnia 2020 o 18:18
    Jest fajny
    Fajny delikatny balsam, nakładam po umyciu włosów na 5-10 min. Mam włosy niskoporowate, cienkie ze skłonnością do przetłuszczania, balsam fajnie działa na moje włosy, wygładza je, ułatwia rozczesywanie i nadaje blasku. Włosy są bardziej nawilżone przy czym ich nie obciąża. Polecam
    Zalety:
    • wygładza i nabłyszcza włosy
    • widoczne nawilżenie
    • ułatwia rozczesywanie
    • niska cena
    • nie obciąża
    Wady:
    • przy częstym używaniu może wysuszać